Techniek   Proud Nerds

Umbraco

Bij Proud Nerds zijn we gepassioneerd door het creëren van unieke digitale belevingen voor onze klanten. Een van de technologieën waar we trots op zijn en waar we onze expertise in hebben opgebouwd, is Umbraco. Graag vertellen we je meer over de voordelen van Umbraco en waarom het een uitstekende keuze is voor het ontwikkelen van grotere, meer complexe websites.

header image
.Net Framework

Een robuust platform

Umbraco is een krachtig en flexibel contentmanagementsysteem (CMS) dat is gebouwd op het .NET-framework, met ondersteuning voor de programmeertaal C#. Als ervaren ontwikkelaars in .NET en C#, voelen we ons thuis in dit ecosysteem. Umbraco heeft bovendien een actieve community en daarmee hebben we toegang tot een schat aan kennis, bronnen en extensies die ons helpen bij het ontwikkelen van hoogwaardige websites die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Microsoft .NET Logo
Microsoft .NET Logo Microsoft .NET Logo
Gemak

Intuïtieve gebruikersinterface

Een van de grote voordelen van Umbraco is de intuïtieve gebruikersinterface. Het stelt jou in staat om gemakkelijk inhoud toe te voegen, bewerken en beheren, zonder technische kennis. Met een gebruiksvriendelijke interface kan je moeiteloos pagina's aanmaken, afbeeldingen uploaden, blogposts publiceren en meer. Dit geeft jou de vrijheid en controle over jouw eigen website-inhoud.

Umbraco8 800X500
Maatwerk

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Umbraco biedt een hoog niveau van flexibiliteit en aanpasbaarheid, waardoor we op maat gemaakte oplossingen kunnen ontwikkelen die perfect passen bij jouw specifieke eisen. Met Umbraco kunnen we op maat gemaakte modules, functionaliteiten en workflows implementeren om aan specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om een e-commerceplatform, een intranet of een contentrijke website, Umbraco past zich aan en biedt de benodigde flexibiliteit.

Istock 1318603419
Istock 1318603419 Istock 1318603419
Need for speed ?

Schaalbaarheid en groei

Met Umbraco kunnen we websites ontwikkelen die schaalbaar zijn en kunnen meegroeien met het bedrijf. Of het nu gaat om een kleine start-up of een groot bedrijf, Umbraco kan gemakkelijk worden opgeschaald en uitgebreid naarmate de behoeften en het verkeer toenemen. Denk hierbij aan uitbreiding van infrastructuur met Microsoft Azure of Umbraco Cloud, loadbalancing, caching en CDN-services. Dit zorgt ervoor dat de website altijd optimaal presteert, ongeacht de groei van het bedrijf.

Istock 182175103 (1)
Istock 182175103 (1) Istock 182175103 (1)

Proud Nerds is Umbraco Silver Partner

Goudomrand "Silverpartner"! Proud Nerds is verheugd om aan te kondigen dat we recentelijk de status van Silver Partner van Umbraco hebben bereikt. We gaan natuurlijk voor goud en hopen je binnenkort met meer nieuws op dit front te berichten! Deze mijlpaal benadrukt onze diepgaande expertise en betrokkenheid bij het Umbraco CMS. Als Silver Partner kunnen we onze klanten een aantal belangrijke voordelen bieden:

1. Uitgebreide kennis en ervaring: Onze ontwikkelaars hebben uitgebreide kennis en ervaring in het werken met Umbraco. We hebben met succes verschillende projecten afgerond en zijn vertrouwd met de beste werkwijzen en ontwikkelingsmethodieken die specifiek zijn voor Umbraco. 

2. Directe toegang tot ondersteuning: Als Silver Partner hebben we directe toegang tot technische ondersteuning van Umbraco. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen tijdens het ontwikkelingsproces.

3. De nieuwste updates en functies: Als Silver Partner worden we op de hoogte gehouden van de nieuwste updates, functies en verbeteringen van Umbraco. Dit stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde technologieën en functionaliteiten die Umbraco te bieden heeft.

4. Netwerk van experts: Als Silver Partner maken we deel uit van een uitgebreid netwerk van Umbraco-experts en partners. Dit biedt ons de mogelijkheid om samen te werken, kennis te delen en te leren van andere ervaren professionals.

Door te kiezen voor Proud Nerds als jouw Umbraco Silver Partner, ben je verzekerd van een hoogwaardige service en expertise op het gebied van Umbraco-ontwikkeling.

Umbraco

Meer weten?

Ons team staat te springen om jou te helpen

Proud Nerds is jouw partner in Umbraco

Sjoerd De Wildt Sjoerd De Wildt
Sjoerd De Wildt