Webshops   Proud Nerds

Magento

Magento is al jaren het meest populaire systeem voor de ontwikkeling van kleine en grote e-commerce platforms. Hoe complex de processen ook worden aan de achterkant, met Magento wordt het kinderspel voor de eindgebruiker, jouw klant. En dat leidt uiteindelijk tot de beste commerciële resultaten. Wil je een webshop laten ontwikkelen in Magento? Proud Nerds is jouw partner. En… Magento is onze partner!

Jouw Magento ontwikkelaar

Wat is Magento?

Wie gaat voor een succesvolle, professionele webshop met alles erop en eraan, komt al gauw uit bij Magento. Het is het snelst groeiende en meest gebruikte e-commerce platform van Europa. Proud Nerds is nog geen ander e-commerce systeem tegengekomen dat zo gebruiksvriendelijk, flexibel en compleet is als Magento. Niet voor niets dat Magento (Adobe Commerce) jaar op jaar wordt verkozen tot leader in het magische kwardrant van Garnter. Onze Nerds vertellen je graag alle ins en outs van Magento. 

maak een afspraak

Magento Intro
Magento Intro Magento Intro
De Voordelen

Waarom kiezen we Magento

Proud Nerds kan lezen en schrijven met Magento. Het biedt eindeloze mogelijkheden om de meest omvangrijke e-commerce platforms te realiseren. Het super complete pakket stelt ons in staat om voor jouw klanten de optimale shopervaring te bouwen met functionaliteiten die out-of-the-box beschikbaar zijn. Magento heeft bovendien een enorm aanbod aan koppelingen en extensies beschikbaar. En met een keur aan functies voor filters, voorraadbeheer en commerciële acties heeft het pakket alles wat je nodig hebt voor een geweldige online klantreis. Er zijn ook nog eens verschillende Magento smaken die allemaal hun eigen voordelen hebben.

Istock 1305849278
Istock 1305849278 Istock 1305849278
80-20 Regel

Maatwerk alleen als het moet

Ook als Magento bepaalde wensen niet kan invullen, biedt Proud Nerds uitkomst. We hanteren namelijk de 80-20 regel. In deze regel sluit Magento in bijna alle gevallen voor 80% aan bij jouw wensen. Overige wensen die niet met standaard functionaliteit op te lossen zijn verzorgen we met maatwerk, Hierbij letten we goed op de performance, stabiliteit en onderhoudbaarheid van het systeem. Niet voor niets dat dit één van de vijf beloften is van Proud Nerds!

Naar de vijf Beloften

Istock 1295385592
Istock 1295385592 Istock 1295385592
Kwaliteit!

Proud Nerds is Magento Partner

Proud Nerds is Magento Bronze Partner. Dat betekent niet enkel dat onze trotse programmeurs Magento gecertificeerd zijn. Magento is daadwerkelijk onze partner bij de ontwikkeling van nieuwe e-commerce platforms. Ze kijken met ons mee bij de complexere vraagstukken. Daarnaast hebben we toegang tot de Magento community die ons steeds weer voorziet van de beste nieuwe features en plugins.

Magentobronze
Magentobronze Magentobronze

Meer Magento Smaken

Magento komt in meerdere smaken. Zo is er een gratis open source variant en zijn er diverse betaalde varianten. Leer hieronder verder welke mogelijkheden wij jou kunnen bieden!

Magento Open Source

Het gratis open source-pakket Magento 2 (Adobe Commerce) is een zeer professioneel e-commerce platform met een grote hoeveelheid (gratis) plug-ins en een omvangrijke wereldwijde community. Dit platform wordt gebruikt voor serieuze starters in E-Commerce of online retailers die de volgende stap willen zetten in omvang en professionaliteit.

Meer over Magento 2

Magento Commerce

Magento Commerce (Adobe Commerce Pro) is de betaalde versie van Magento 2 die extra mogelijkheden en voordelen biedt boven de open source versie van Magento 2. Je kan rekenen op vele extra's waaronder: meer mogelijkheden op het gebied van online marketing, een nog betere performance van jouw website betere support en garanties en zekerheden vanuit Adobe etc.

 

Meer Magento Commerce 

Magento Commerce B2B

Met de B2B features van Magento Commerce (Adobe Commerce Pro) geef je je klanten of dealers meer bestelgemak en heb je naar het verwerken van orders geen omkijken. Dat levert de buitendienst een flinke tijdsbesparing op. Tijd die zij kunnen besteden aan persoonlijk contact met de klant. Bekijk het ook vanuit het perspectief van je klant: in een online shop kan de klant 24/7 producten bekijken en bestellen.

 

meer over Magento Commerce B2B

Headless Magento

Alle Magento varianten bieden vanwege de vele Rest- en GraphQL API's ongekende mogelijkheden om app-achtige ervaringen te kunnen creëren voor elk device. Creëer de optimale klantreis zonder beperkingen voor jouw klanten met een headless systeem. Proud Nerds heeft de afgelopen jaren zeer veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van webshops op basis van een headless architectuur. We creëerden zelfs ons eigen platform. Compleet met 3D configuratie- en uitgebreide personalisatie mogelijkheden.meer over Magento Headless

 

Webshops Img Webshops Img Webshops Img

Trots op onze Magento Innovatie Award

Met onze toepassing voor Douwe Egberts wonnen we als Proud Nerds een Magento Innovatie Award! De oplossing die we creëerden maakte het Douwe Egberts makkelijker reserveonderdelen voor koffiemachines te bestellen. De innovatie betreft een uitbreiding op de standaard Magento mogelijkheden. De jury erkende het als een interessante toepassing voor de business-to-businessmarkt. Bekijk de volledige case.

E-commerce

Contact

Laat je door ons inspireren!

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Bas Muller Min Bas Muller Min
Bas Muller Min