Webshops   Proud Nerds

Magento

Magento is al jaren het meest populaire systeem voor de ontwikkeling van kleine en grote e-commerce platforms. Hoe complex de processen ook worden aan de achterkant, met Magento wordt het kinderspel voor de eindgebruiker, jouw klant. En dat leidt uiteindelijk tot de beste commerciële resultaten. Wil je een webshop laten ontwikkelen in Magento? Proud Nerds is je partner. En… Magento is onze partner!

Jouw Magento ontwikkelaar

Wat is Magento?

Wie gaat voor een succesvolle, professionele webshop met alles erop en eraan, komt al gauw uit bij Magento. Het is het snelst groeiende en meest gebruikte e-commerce platform van Europa. Proud Nerds is nog geen ander e-commerce systeem tegengekomen dat zo gebruiksvriendelijk, flexibel en compleet is als Magento.

Magento Intro
Magento Intro Magento Intro
full width image
bouncing arrow

Waarom kiest Proud Nerds Magento?

Proud Nerds kan lezen en schrijven met Magento. Het biedt eindeloze mogelijkheden om de meest omvangrijke e-commerce platforms te realiseren. Het super complete pakket stelt ons in staat webshops volledig op maat te maken. Je bouwt de webshop namelijk modulair op. Groeit je bedrijf of zijn er andere wijzigingen? Je Magento webshop beweegt en groeit eenvoudig met je mee.


Magento heeft een enorm aanbod aan koppelingen en extensies beschikbaar. En met een keur aan functies voor filters, voorraadbeheer en commerciële acties heeft het pakket alles wat je nodig hebt voor een geweldige online shopervaring.

 

Proud Nerds is Magento Partner

Proud Nerds is Magento Silver Partner. Dat betekent niet enkel dat onze trotse programmeurs Magento gecertificeerd zijn. Magento is daadwerkelijk onze partner bij de ontwikkeling van nieuwe e-commerce platforms. Ze kijken met ons mee bij de complexere vraagstukken. Daarnaast hebben we toegang tot de Magento community die ons steeds weer voorziet van de beste nieuwe features en plugins.

Webshops Img Webshops Img Webshops Img

Trots op onze Magento Innovatie Award

In 2016 wonnen we als Proud Nerds een Magento Innovatie Award. De business case betreft een toepassing die het Douwe Egberts makkelijker maakt reserveonderdelen voor koffiemachines te bestellen. De innovatie betreft een uitbreiding op de standaard Magento-faciliteit. De jury erkende het als een interessante toepassing voor de business-to-businessmarkt. Bekijk hier de volledige case.

Magento 2 als standaard

Al sinds 2015 is Magento 2 de waardige opvolger van Magento 1. In de zomer van 2021 is het ‘End of life ‘ van Magento 1 gepland. Heb je nog een Magento 1 webshop, dan betekent dat niet direct dat de webshop offline wordt gehaald. Maar Magento ondersteunt je shop niet meer. Ook niet qua beveiliging. De overstap naar Magento 2 is dus onvermijdelijk.

Ten opzichte van de eerste versie, is Magento 2 een geheel nieuw platform. Helemaal from scratch gebouwd en super gebruiksvriendelijk. Het biedt Proud Nerds bovendien ongeëvenaarde flexibiliteit om ook eigen innovaties en koppelingen te ontwikkelen.

 

Magento

Magento komt in meerdere smaken. Er is een gratis Magento Open Source variant. Voor een open source-pakket is Magento een zeer professioneel e-commerce platform. Zeker gezien de relatief lage kosten. Met de grote hoeveelheid (gratis) plug-ins is je webshop compleet naar eigen wensen in te richten.

Magento Commerce en B2B
Voor retailers die meer dan 50.000 producten in hun webshop verkopen, is Magento Commerce een uitkomst. Op dit pakket is een licentiemodel van toepassing, maar het biedt dan ook ontzettend veel standaard functies die je oneindig kunt aanpassen. Ook kun je rekenen op uitgebreide support vanuit Magento. Magento Commerce is ook een absolute aanrader als je je webshop ook inzet voor B2B commerce. Het e-commerce platform Magento B2B helpt jouw zakelijke klanten zo efficiënt mogelijk te bestellen.

 

Samenwerken met Proud Nerds

Voordat we met het Magento e-commerce pakket aan de slag gaan om jouw webshop te bouwen, gaan we eerst uitgebreid met je om tafel. De centrale vraag is dan niet ‘wat wil je hebben?’ maar ‘waar wil je naartoe met je bedrijf’? We zijn namelijk geen dozenschuivers, maar strategen. In de strategiefase stellen we samen de eisen vast waar de webshop aan moet voldoen om jouw doelen te behalen. Ook daarna, tijdens de design en development fase denkt Proud Nerds met je mee en betrekken we je zo goed mogelijk bij elke stap die we zetten. We hebben elkaar nodig om er een succes van te maken.

Contact

Een Magento webshop laten bouwen?

Proud Nerds is jouw Magento Partner