Nieuws   Proud Nerds

Trotse Umbraco Silver Partner!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Proud Nerds sinds juli officieel Umbraco Silver Partner is! 🎉 Vandaag kwam onze partner manager Arnold langs om het te vieren met (een deel van) onze twee Umbraco teams. We zijn trots op onze toegewijde Umbraco teams en kijken vol enthousiasme uit naar een toekomst waarin we mogen werken aan nog meer toffe digitale innovaties.

header image

Wat betekent dit partnerschap voor jou?

✅ Uitgebreide Expertise

Met ons getalenteerde team van gecertificeerde ontwikkelaars beschikken we over uitgebreide kennis van Umbraco. Hierdoor kunnen we op maat gemaakte, toegankelijke en innovatieve websites creëren die naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

✅ Betrouwbaarheid en Stabiliteit

Dankzij ons Silver Partnership kunnen we vertrouwen op de betrouwbaarheid en stabiliteit van het Umbraco-platform. We kunnen snel reageren op updates en technische ondersteuning bieden, wat resulteert in foutloze en uitstekend presterende websites.

✅ Innovatie en Vooruitgang

We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en beste praktijken in de wereld van Umbraco. Hierdoor zijn we in staat om grensverleggende en toekomstbestendige oplossingen te leveren die jouw digitale aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen.

Successen met Umbraco 

In de afgelopen jaren hebben we talloze succesvolle Umbraco websites, apps en platformen geleverd voor een breed scala aan klanten, variërend van Rivas Zorggroep en OLVG tot Sint Maartenskliniek, Reiner van Arkel en ZZG Zorggroep.

Daarnaast zijn onze teams volop bezig met mooie nieuwe opdrachten binnen Umbraco waar we jullie binnenkort meer over laten zien!

We gaan als Umbraco Silver Partner vol vertrouwen de toekomst tegemoet, waarbij we blijven streven naar uitmuntendheid in het leveren van digitale innovatie! 

Vragen?

Neem contact op

Heb jij een digitale uitdaging of wil je meer weten over Umbraco? De experts uit onze Umbraco teams staan voor je klaar!