Cases Conversion Nerds   Proud Nerds
Snp Header Img Snp Header Img Snp Header Img

we are _

SNP

jumping arrow
SNP gaat zelf op reis

SNP

De natuur in en de massa vermijden tijdens je vakantie? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van SNP Natuurreizen. Bij deze reisorganisatie in Nijmegen ben je gegarandeerd van geweldige, actieve en kleinschalige vakanties. In 2020 begon de samenwerking tussen SNP en Proud Nerds. In een race tegen de klok verhuisden wij dat jaar hun website. Nu bouwen we samen verder aan nog betere prestaties.

Snp Intro Img
Snp Intro Img Snp Intro Img

CHALLENGE: Verhuizen onder tijdsdruk

Oorspronkelijk was SNP onderdeel van ANWB, maar de reisaanbieder besloot zelfstandig verder te gaan. Dat betekende ook dat de website en alles wat daar omheen hangt, verhuisd moest worden. Daarvoor klopte SNP aan bij Proud Nerds. SNP is afhankelijk van de website om reizen te kunnen verkopen. De opdracht was zo klaar als een klontje: voordat het contract met de ANWB afliep, moest de website verhuisd zijn én vloeiend werken.

 

DIGITAL: Een uitdagende puzzel

De website van SNP is een complex geheel van systemen en applicaties. Het administratiesysteem om de reizen te kunnen boeken, heeft daarin een centrale plek. De website is gebouwd in Sitecore en daaromheen zit een flinke hoeveelheid services die allemaal met elkaar moeten communiceren. Voor onze developers een mooie puzzel die ze onder tijdsdruk moesten leggen.

full width image
bouncing arrow

PROCESS: IT-infrastructuur op orde

Om de volledige IT-infrastructuur van SNP werkend te krijgen bij Proud Nerds, heeft onze ICT-afdeling een nieuwe server-omgeving gerealiseerd waar de website en applicaties nu op draaien. Alle code en documentatie is overgedragen en de OTAP-omgeving in orde gebracht. Deze omgeving voor Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie zorgt voor een stabiel ontwikkelproces. Sinds eind juni draait SNP.nl volledig zelfstandig. En het mooie is: de bezoeker heeft niets van de verhuizing gemerkt.

PROUD: Samen op reis

Nu werken we samen verder aan de online dienstverlening van SNP. We zijn ontzettend blij en trots met deze prettige samenwerking. De open communicatie, de korte lijntjes, het wederzijdse committment om er samen een succes van te maken. Al scrummend voeren we verbeteringen door om het voor de bezoeker nóg makkelijker te maken mooie natuurreizen te boeken.

Contact

Ook mee op reis?

Proud Nerds heeft de expertise in huis!