Werken bij   Proud Nerds
Header Werkenbij Header Werkenbij Header Werkenbij

Werken bij Proud Nerds

jumping arrow

Wie is Proud Nerds

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We hebben 3 verschillende disciplines waarin we actief zijn, en waar we iedere dag weer de beste in willen zijn. We bouwen webshops met ingewikkelde configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk app’s en websites, én richten ICT infrastructuur in voor mooie opdrachtgevers. Deze 3 expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen.

Waarom Proud Nerds

Werken bij Proud Nerds betekent dat je in een omgeving terecht komt waar je met gelijkgestemden werkt aan de mooiste oplossingen. Of het nou gaat om onze designers, accountmanagers, developers, projectmanagers, of wie dan ook. Iedereen probeert met enthousiasme, ondernemerschap en creativiteit een bijdrage te leveren aan ons gemeenschappelijke doel. Met mooie digitale producten het werk van onze klanten makkelijker maken.

Wanneer je op zoek bent naar een plek waar je zelfstandig, creatief en ondernemend dagelijks met de nieuwste technieken te werk kan gaan, dan is Proud Nerds de place to be!

Locatie

Wij zijn gevestigd in de Splendorfabriek in Nijmegen. Dit is een oude, leegstaande, gloeilampenfabriek die in 2012 door een aantal ondernemers is overgenomen om hem nieuw leven in te blazen. En dit is gelukt! Inmiddels hebben ongeveer 80 ZZPér en MKB’ers er hun plek gevonden en zie je de meest uiteeinlopende, vaak creatieve, initiatieven. Midden in deze smeltkroes van innovatie houden wij kantoor in de oude fabriekshal die, met behoud van klassieke elementen, omgebouwd is tot de meest bijzondere werkplek van Nijmegen en omgeving!

Bijzonder

Ken jij een IT bedrijf dat bier brouwt? Nu wel! In onze hal is bierbrouwerij Swaegers gevestigd. Regelmatig organiseren zij speciaal voor de Proud Nerds proeverijen van hun bieren in onze eigen kroeg. Ja, we hebben ook een eigen kroeg!

Openstaande vacatures

Meer weten?

Stel je vraag

We gaan graag met je in gesprek

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer weten over werken bij Proud Nerds?

Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor
Proud Nerds Kantoor