Conversie voor commerciële groei   Proud Nerds

Websites voor commercie

Wat is er bijzonder aan het laten bouwen van een Website? .............Helemaal niets............. Met de technieken van vandaag kan iedereen het. Maar als je een website wil laten bouwen, dan wil niet alleen een website die snel, makkelijk uitbreidbaar, schaalbaar en onderhoudbaar is. Je ontwikkel je de website voor een bepaald doel. Je wil specifieke doelgroepen bereiken en conversie realiseren! Proud Nerds is behalve een ervaren en vakkundige ontwikkelaar ook expert in conversie optimalisatie (CRO) met een bewezen aanpak waarin we samen met jou de optimale Customer Journey, de User Experience en het Design bepalen. En juist daar blinken we in uit. Schakel dus onze strategische kracht in om het maximale uit jouw website te halen!

header image
Jouw doelstelling

Creatie van een website

Wat wil jij bereiken met de website? Wil je klanten beter informeren? Meer leads of omzet? Of schuilt je wens meer in de details? Wil je bijvoorbeeld bepaalde pagina’s beter of sneller vindbaar maken? En eh… wie wil je nou precies bereiken?

Ja, dat zijn heel veel vragen. En er zullen er nog vele volgen in ons vooronderzoek. We moeten jou namelijk echt leren kennen en in de huid kruipen van de eindgebruikers van jouw website. Een definitieve techniekkeuze maken we het liefst pas na het vooronderzoek. Alleen dan zijn we in staat om de website zo te ontwerpen en bouwen dat jouw resultaten worden behaald.

Over Onze werkwijze

UX Designers
UX Designers UX Designers
Domein Expertise

Alles is Conversie

Bij commerciële websites draait alles om conversie. Of het nu gaat om het verkopen van producten, het genereren van leads of het stimuleren van gebruikersinteractie, het uiteindelijke doel is altijd om bezoekers te overtuigen tot actie over te gaan. Bij Proud Nerds begrijpen we dat jouw succes afhangt van het vermogen om bezoekers om te zetten in betalende klanten. Met onze focus op conversiegericht ontwerp en strategieën helpen we uw commerciële website te transformeren in een krachtig verkoopkanaal. Samen bouwen we aan een online aanwezigheid die resultaten oplevert en jouw bedrijf laat groeien.

211012 0887
211012 0887 211012 0887
Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor

Een fijn en vakkundig team!

De kennis van Proud Nerds heeft als resultaat een betere en gebruiksvriendelijkere inrichting van onze website. De samenwerking verliep vlot en was erg prettig. Een fijn en vakkundig team!

Schellekens & Schellekens

Techniek

Umbraco & Wordpress

Er zijn nogal wat contentmanagementsystemen (CMS) op de markt. Elk CMS systeem heeft zijn eigen kracht. Proud Nerds heeft bewust gekozen voor twee systemen waarin zij jouw website willen ontwikkelen. Proud Nerds is expert op het gebied van Wordpress en Umbraco. Beide open source systemen met een enorme wereldwijde gebruikersgroep. Welk systeem het beste geschikt is voor jouw doelstellingen is natuurlijk de vraag. Dat vinden we tijdens het vooronderzoek met elkaar uit en is afhankelijk van diverse factoren. Online kan je veel vergelijkingen vinden, soms van wisselende kwaliteit. Beter is het natuurlijk als we met elkaar in gesprek komen en we de juiste vragen kunnen stellen met als doel tot een gemeenschappelijke keuze te komen.

Techniek & CMS Keuzes

Istock 525057201
Istock 525057201 Istock 525057201
ISO 27001 & AVG

Jouw gegevens veilig!

Een formulier toevoegen aan de website. Een aanvraagformulier of een afspraakformulier bijvoorbeeld. Dat klinkt redelijk eenvoudig. In de zorg heb je alleen al snel te maken met allerlei gevoeligheden rondom privacy. En dat geldt niet alleen voor formulieren.

Naast onze andere certificeringen is Proud Nerds sinds 2020 ISO-27001 gecertificeerd en heeft specialisten in huis op het gebied van privacy en toegankelijkheid. We weten welke stappen te ondernemen om op een veilige, verantwoorde manier om te gaan met persoonsgegevens. Ook informeren en ondersteunen we jou als dat nodig is bij verplichtingen vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere privacy-wetgeving.

Iso27001 (1)
Iso27001 (1) Iso27001 (1)

Trots op onze samenwerking met

proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
Getriggerd?

Vertel ons jouw uitdaging!

Onze Nerds staan klaar om met jou te sparren

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Bas Muller Min Bas Muller Min
Bas Muller Min