Digitale oplossingen voor de zorg   Proud Nerds

Apps voor de zorg

Ontdek de kracht van moderne technologie in de zorg met Proud Nerds! Wij zijn experts op het gebied van het ontwikkelen van apps die de zorgsector naar een geheel nieuw niveau tillen. Met onze innovatieve oplossingen helpen we zorginstellingen en professionals om efficiënter te werken en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Dus of het nu gaat om het stroomlijnen van zorgprocessen of het bieden van realtime communicatie tussen zorgverleners en zorgverleners en patiënten, onze apps bieden geavanceerde functionaliteiten die uw organisatie sterk verbeteren.

header image

 

 

De Ultieme App Ervaring

Native Apps

Native apps hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en zijn een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Of het nu gaat om sociale media, e-commerce, gezondheid of productiviteit, native apps bieden talloze voordelen voor de eindgebruiker. Ze leveren onder meer uitstekende prestaties, een betere gebruikersinterface en een betere toegang tot apparaatfuncties. Ze werken ook offline, bieden verbeterde beveiliging en zijn geoptimaliseerd voor specifieke besturingssystemen. Deze voordelen maken native apps tot de favoriete keuze van Proud Nerds is het bieden van een geweldige gebruikerservaring.

Apps Center
Apps Center Apps Center
WebApps

Desktop Toepassingen

Apps, daarbij denk je al snel aan de mobiele apps die je downloadt in de Play of -App-store. Zogenaamde native apps die specifiek ontwikkeld zijn voor deze platforms. Deze ontwikkelen wij bij Proud Nerds ook, echter nemen we het begrip ‘app’ wat ruimer en ontwikkelen we ook software met webtechnologie voor gebruik op een desktop of andere device. Het is maatwerk software die je vanuit een webbrowser benadert.

isupply3
isupply3 isupply3

Verbeterde logistiek in OK met A²O

Er zit een stuk minder ruis op de lijn wanneer CWZ-medewerkers vanuit de OK medische hulpmiddelen bestellen bij de sterilisatieafdeling. Letterlijk. De App to Order die wij ontwikkelden in nauwe samenwerking met het Nijmeegse ziekenhuis vervangt de portofoon. Veel Nederlandse ziekenhuizen volgen het voorbeeld van CWZ en introduceren ook de A²O in de OK.

Apps A2o
Apps A2o Apps A2o
Ux Lab Header Ux Lab Header Ux Lab Header

User Experience centraal

De gebruikerservaring maakt of breekt je app. Daarom focussen we bij Proud Nerds op het UX Design van de app. In ons UX Lab toetsen we met echte respondenten of het ontwerp echt uitpakt zoals we bedoeld hadden.

Getriggerd?

Vertel ons jouw uitdaging!

Onze Nerds staan klaar om met jou te sparren

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Caspar Kipp Caspar Kipp
Caspar Kipp