Wie zijn wij   Proud Nerds

Onze aanpak voor digitaal succes!

Proud Nerds realiseert digitale oplossingen voor organisaties met ambitie. Het maakt niet uit of het gaat om realisatie van Websites, Webshops of Apps. Proud Nerds helpt graag om het uiterste uit jouw organisatie te halen. Dit doen we met kennis van jouw domein, technische expertise en een geweldige UX, maar bovenal met een bewezen aanpak die aantoonbaar leidt tot resultaat!

header image
Strategie

Strategy First

Al onze oplossingen beginnen met onderzoek. Om die effectieve en intuïtieve digitale oplossing te kunnen ontwikkelen, hebben we inzicht nodig in jouw organisatie, jouw doelgroep en het op te lossen probleem. Het resultaat van dat onderzoek is een helder concept met functionele omschrijvingen en wireframes. Een duidelijke strategie hoe we samen dat einddoel bereiken.

Strategie
Strategie Strategie
Eindgebruiker centraal

Design for Users

Zodra de strategie staat, krijgen de wireframes niet alleen een uniek en doeltreffend design, maar bedenken we ook een ontwerp van de flow die leidt tot een ideale gebruikerservaring. Je krijgt dus niet alleen visueel prachtige ontwerpen maar ook een effectieve omgeving waar jouw eindgebruikers efficiënt doorheen kunnen navigeren. Met de UX & Design specialisten van Proud Nerds kan je rekenen op een sterke verbetering van jouw resultaten!

Ux Lab Header2
Ux Lab Header2 Ux Lab Header2
Ontwikkelen

Develop & Release

Nadat strategie en design gereed zijn beginnen we met de bouw van jouw applicatie. We bouwen templates, schrijven code, koppelen systemen en doen er alles aan om perfect werkende, interactieve websites, webshops en applicaties te realiseren. We zetten elke stap naar het eindresultaat samen met jou volgens de principes van Agile Scrum. We bepalen samen de roadmap en werken daar in korte, tweewekelijkse sprints naartoe. Bovendien hanteren we hierbij altijd de vijf beloften van Proud Nerds.

211012 0924
211012 0924 211012 0924
Continuous Improvement

Stilstand is achteruitgang

Ons werk zit er niet op als de applicatie eenmaal in de lucht is. Jij weet ook dat stilstand achteruitgang is. Dus zoals een partner betaamt, denken wij met je mee over hoe je meegroeit met jouw doelgroep, hoe je verder verbetert. Kortom, hoe je jouw website, webshop of app doorontwikkelt voor een nog beter resultaat. Met ons ervaren team van consultants, UX specialisten en designers kunnen we jou blijven inspireren om steeds een stap beter te worden en jouw doelgroep nog beter te bereiken.

Istock 666101138
Istock 666101138 Istock 666101138
Getriggerd?

Op zoek naar een partner in digital?

Proud Nerds staat klaar voor jouw toekomst

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Michiel Geurts Michiel Geurts
Michiel Geurts