ISO27001, NEN7510 en informatiebeveiligingsbeleid   Proud Nerds

Beveiligingsbeleid & ISO27001

Bij Proud Nerds staat jouw veiligheid voorop, omdat we geloven dat een sterke beveiliging de basis vormt voor succesvolle en duurzame relaties.

Proud Nerds en informatiebeveiliging

Wij geloven sterk in het waarborgen van de veiligheid en integriteit van onze systemen, gegevens en, nog belangrijker, de vertrouwelijkheid van onze klanten en hun klanten. Ons toewijdingsniveau aan beveiliging weerspiegelt zich in het feit dat we trots zijn op onze ISO27001-certificering, een internationaal erkende standaard voor informatieveiligheidsmanagement. Dit betekent dat we ons inzetten voor de hoogste normen op het gebied van gegevensbescherming en informatiebeveiliging.

Download hier ons informatiebeveiligingsbeleid (Nederlands)
Download here our information security policy (English).

ISO27001 & NEN7510 Gecertificeerd

We zijn er trots op dat we ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd zijn, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging en ook specifiek voor de zorg. Deze certificering is een bewijs van onze inzet voor het veilig beheren van gegevens, het minimaliseren van risico's en het waarborgen van de vertrouwelijkheid van informatie.

Download hier ons ISO27001 Certificaat.
Download hier ons NEN7510 Certificaat.

Privacy van jou en jouw klanten

Naast onze focus op informatiebeveiliging hechten we ook veel waarde aan de privacy van jou en jouw klanten. We begrijpen dat het beschermen van persoonlijke gegevens essentieel is, en we hebben strenge maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de gegevens die aan ons zijn toevertrouwd, veilig en vertrouwelijk worden behandeld.

Bij Proud Nerds staat jouw veiligheid voorop, omdat we geloven dat een sterke beveiliging de basis vormt voor succesvolle en duurzame relaties. Neem gerust contact met ons op als je vragen heeft over ons beveiligingsbeleid of als je meer wilt weten over hoe we jouw gegevens beschermen.