Digitale oplossingen voor de zorg   Proud Nerds
Apps Voor Zorg Apps Voor Zorg Apps Voor Zorg

we are _

Health Nerds

jumping arrow

De zorgsector is er voor mensen. En die zorg begint vaak online. Ziekenhuizen, zorginstellingen, behandelcentra en klinieken bedienen veel verschillende doelgroepen. Proud Nerds maakt het zorgaanbod voor iedereen digitaal toegankelijk. Én we maken het leven van de zorgverlener, patiënt en cliënt gemakkelijker door automatisering.

De mens centraal

Websites voor de zorg

Duidelijke communicatie. Als zorginstelling wil je een website waar de gebruiker direct vindt wat hij zoekt. Waar de expertise van de organisatie glashelder wordt. En waar webrichtlijnen zoals WCAG en privacy geborgd zijn. Proud Nerds maakt dat door haar jarenlange ervaring en opgedane kennis in de zorg mogelijk.

Cwz Case Detail Para 2 1024X936
Cwz Case Detail Para 2 1024X936 Cwz Case Detail Para 2 1024X936
Ontzorgen

Apps voor de zorg

De zorg heeft handen te kort. In de toekomst zeker. Daar wil Proud Nerds wat aan doen. Met de ontwikkeling van apps en software ontlasten we het zorgpersoneel, verbeteren we processen en maken we gepersonaliseerde zorg mogelijk. Zo blijft er meer tijd over voor de patiënt of cliënt.

Apps A2o
Apps A2o Apps A2o
Istock 1355569095 Istock 1355569095 Istock 1355569095

Toegankelijke en efficiënte zorg voor iedereen

Bij Health Nerds geloven we dat digitale technologie de zorgsector kan veranderen. We zijn er trots op om de zorg toegankelijker en efficiënter te maken voor iedereen, en we werken dagelijks aan het realiseren van deze missie.

missie & Visie health nerds

Privacy & Informatiebeveiliging

ISO27001 & NEN7510

Van instellingen in de gezondheidszorg wordt geëist dat de informatiebeveiliging in de zorg op orde is. Hoewel ISO 27001 en NEN 7510 certificering is niet voor alle zorginstellingen verplicht zijn, dienen zorginstellingen in Nederland aan de Inspectie voor Gezondheidszorg (IGZ) wel aantoonbaar te maken dat zij beschikken over een juiste informatiebeveiliging.

Bij Proud Nerds snappen we als geen ander dat privacy en informatiebeveiliging absolute prioriteit hebben. Onze ISO 27001- en NEN7510-certificeringen zijn niet alleen een teken van onze toewijding op dit thema, maar ook van de zorgvuldigheid waarmee we te werk gaan. Bij ons staat privacy en informatiebeveiliging altijd centraal.

PN IN PN ISO
PN IN PN ISO PN IN PN ISO

ZorgCases

Proud Nerds heeft in het afgelopen decennium een uitgebreide expertise opgebouwd in de zorg. Bekijk onze cases om een indruk te krijgen van de ziekenhuizen en zorginstellingen die we tot onze klantenkring mogen rekenen en waarvoor we zorg websites en apps hebben gerealiseerd. We lichten alvast een aantal van onze zorgcases uit:

Trots op onze samenwerking met

proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
Getriggerd?

Vertel ons jouw uitdaging!

Onze Nerds staan klaar om met jou te sparren

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Caspar Kipp Caspar Kipp
Caspar Kipp