Wie zijn wij   Proud Nerds

Wij zijn Proud Nerds

Wij zijn nerds: strategen, professionals, perfectionisten. Als nerds zijn we goed in ons vak: digitale oplossingen ontwikkelen. Wij zijn proud: trots op onze klanten, de oplossingen die we voor hen ontwikkelen, onze expertise die continu groeit. Kortom, wij zijn Proud Nerds.

header image

Full-service digital agency

Proud Nerds is jouw full-service digital agency. De Splendorfabriek in Nijmegen is onze basis. Wij bieden altijd klantoplossingen op maat. Volgens een heldere en herkenbare ontwikkelfilosofie maken we de meest gebruiksvriendelijke applicaties: websites, e-commerce platforms en apps. Dat doen we voor iedereen, maar opvallend vaak voor ziekenhuizen, zorginstellingen, commerciële bedrijven en gemeenten.

Een Team Een Drive2 Een Team Een Drive2 Een Team Een Drive2

Eén team, één drive

Proud Nerds is ontstaan uit meerdere internet- en ict-bedrijven. Bedrijven met verschillende specialisaties die elkaar perfect versterken. Sinds 2018 zijn we een team, met zo’n 70 trotse nerds. Met elkaar hebben we een duidelijk doel: digitale oplossingen bouwen met een optimale beleving voor jouw klant, cliënt of patiënt.

De power van Proud Nerds

Onze kracht schuilt in de focus op de eindgebruiker van jouw website, webshop of app. We kruipen in de huid van die gebruiker en ontwikkelen unieke klantreizen voor elke doelgroep. Van de flitsende millennial die snel online wil shoppen, tot de senior die alles wil weten over de zorg die hij kan verwachten. Die focus houden we vast tot aan de oplevering en ook daarna. Want een digitale oplossing is pas succesvol als de gebruiker volledig intuïtief en snel zijn doel bereikt.

Meer weten?

Stel je vraag

We gaan graag met je in gesprek

Tijdens de hele online journey -van strategie, design, development tot doorontwikkeling- zijn we er voor je. Voor vragen en support zijn we altijd bereikbaar.

Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor
Proud Nerds Kantoor