Wie zijn wij   Proud Nerds

Missie

"Het leven en werk van mensen verbeteren en succesvol maken met verrassende & gebruikersvriendelijke digitale oplossingen"

header image

Visie

Wij willen verrassende digitale oplossingen ontwikkelen die het leven en werk van onze klanten en hun klanten mooier, gemakkelijker en efficiënter maakt met als doel hen te laten excelleren in het bereiken van hun doelen en ambities.

Onze belofte aan onze klanten en eindgebruikers is simpel maar krachtig:

Mensgericht Ontwerp: We leggen de mens centraal in al onze creaties. Door diepgaand inzicht in de behoeften, emoties en verwachtingen van gebruikers te integreren, ontwikkelen we digitale oplossingen die naadloos aansluiten op hun leven en hen in staat stellen om hun doelen te bereiken.

Technologische Excellentie: We omarmen nieuwe en bewezen technologieën en ontwikkelmethoden om oplossingen te bouwen die niet alleen vandaag effectief zijn, maar ook klaar zijn voor de uitdagingen van morgen. We streven naar technische excellentie om duurzame en schaalbare digitale producten te creëren.

Positieve Impact: We geloven in de kracht van digitale innovatie om positieve veranderingen teweeg te brengen. Of het nu gaat om het vereenvoudigen van complexe processen, het verhogen van de toegankelijkheid voor alle gebruikers, of het bevorderen van duurzaamheid, we zetten ons in voor het leveren van oplossingen die de wereld beter maken.

Samenwerking en Partnerschap: We geloven in nauwe samenwerking met onze klanten en zien hen als partners in ons gezamenlijke streven naar succes. Onze deuren staan altijd open voor ideeën, feedback en samenwerking om de best mogelijke resultaten te bereiken.

full width image
bouncing arrow

Kernwaarden

  • Wij tonen ons een partner van onze klanten waarbij wij begrijpen dat dit verder gaat dan het leveren van technologie. Wij nemen de klant bij de hand in het bereiken van hún doelen en gebruiken daarin onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van Digitale Consulting, UX & Design en Techniek.
  • Wij zijn gepassioneerd, creatief en denken out-of-the-box maar altijd met kennis van de markt van onze klanten.
  • Wij geloven in UX als een continu proces met als doel optimaal in te kunnen spelen op de snel veranderende omgeving en dynamiek in de markt.
  • We gaan voor een open en eerlijke relatie met onze opdrachtgevers, werknemers en aandeelhouders en verwachten dat ook van hen.
  • We zijn een hecht team en helpen elkaar om continu te verbeteren.
  • We hebben plezier in wat we doen en stralen dit uit naar collega’s en onze klanten in de overtuiging dat hiermee de samenwerking en de oplossingen die we maken beter worden.