Conversie voor commerciële groei   Proud Nerds
flyingpig flyingpig flyingpig

we are _

Conversion Nerds

jumping arrow

Jouw doelstellingen, strategie en klanten spelen bij Proud Nerds een allesbepalende rol in de ontwikkeling van commerciële Websites, Webshops en Apps. Want wat jouw conversiedoelen zijn en de manier waarop jouw bezoeker de website ervaart, zijn bepalend voor de conversie ervan. Wij bouwen Websites, Webshops en Apps niet op basis van aannames, maar op basis van een gedegen aanpak die altijd begint met de vraag: "Wat is conversie voor jullie?"

We bouwen producten waar we trots op zijn:

En we vertellen je graag hoe we dat doen:

Doelstellingen & Strategie

Wat is conversie voor jou?

Onze business consultants zijn jouw eerste aanspreekpunt. Zij zullen je zeker de vraag stellen: Waar wil je over 5 of 10 jaar staan met jouw bedrijf? Onze aanpak begint namelijk altijd met een duidelijke strategie. Om met digitale oplossingen echt bij te dragen aan jouw business, moeten we jouw einddoel duidelijk in beeld hebben. Onze Nerds gaan graag met je in gesprek om daarvoor de juiste conversiedoelen en strategie te bepalen.

Commerce Header
Commerce Header Commerce Header
Formule Conversie Formule Conversie Formule Conversie

Onze Visie Op Conversieratio

Bedenken

Optimale Customer Journey en User Experience

Als jouw organisatiedoelstellingen strategie duidelijk zijn en de daarvan afgeleide conversiedoelstellingen ook, gaan onze Nerds met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat de juiste Customer Journey en User Experience wordt gecreëerd voor de bezoekers van jouw website of webshop. Hiervoor gebruiken we natuurlijk onze CRO best practices, doen we data analyse en analyse van jouw huidige site èn kunnen we het geluid van jouw klant een gezicht geven met behulp van ons UX Lab. Dit zijn naast andere tools, middelen die wij inzetten om ideeën te genereren en te toetsen met behulp van AB testen om vervolgens jouw conversieratio substantieel te verhogen.

UX Designers
UX Designers UX Designers
Bouwen

Websites

Bedrijven kloppen bij ons aan voor de meer uitdagende of omvangrijke websites. Is jouw doel om een loyaal publiek op te bouwen? Wil je vooral leads uit je website halen? Wij doen er alles aan om jouw business online aantrekkelijk te presenteren en de website optimaal te laten converteren. Dit doen we vanuit onze expertise op het gebied van Conversie, User Experience én techniek. Onze Nerds houden namelijk wel van een technische uitdaging. Dus als het gaat om het realiseren van API's en koppelingen met systemen van derden, slimme algoritmes die jouw uitdaging makkelijker maken: bij Proud Nerds ben je aan het juiste adres.

DE 2 Column
DE 2 Column DE 2 Column
Bouwen

Webshops?

Proud Nerds heeft jarenlange ervaring in het realiseren van omvangrijke Magento Webshops. Wij hebben ons de afgelopen 5 jaar steeds meer gespecialiseerd op "Visual eCommerce". Dat wil zeggen digitale ervaringen en shops waarbij 3D configuratie productbeleving en personalisatie een hoofdrol speelt. Wil je zo'n ervaring in je huidige website of webshop? We realiseren het laagdrempelig voor je zonder dat je je applicatielandschap hoeft om te gooien. Dus verhoog je conversieratio en orderwaarde met onze gelikte oplossing en ervaar direct het voordeel van 3D productbeleving!

Istock 156351999 (1)
Istock 156351999 (1) Istock 156351999 (1)
Bouwen

Apps

Mobile Apps zijn niet meer weg te denken in moderne digital. Ze dragen bij aan gebruiksgemak, efficiëncy en daarmee vaak ook aan conversie. In de toepassingen die wij maken zijn ze vaak complementair aan de meer "traditionele" webtechnologie voor gebruik op de desktop. Proud Nerds bouwt al jaren aan mobiele toepassingen en dat doen we steeds met de laatste stand van de techniek. Of dit nu Web Apps zijn waarbij een website wordt gemaakt met het gevoel van een App of echte "Native" oplossingen die 100% is gebouwd voor gebruik op een mobiele telefoon of tablet.

Apps A2o
Apps A2o Apps A2o

Trots op onze samenwerking met

proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
Getriggerd?

Neem contact op!

Onze Nerds staan klaar om met jou te sparren

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Bas Muller Min Bas Muller Min
Bas Muller Min