Strategie & Consulting   Proud Nerds

Wat is conversie voor jou?

Bij Conversion Nerds begrijpen we dat elke organisatie uniek is, met specifieke doelen en een eigen identiteit. Daarom starten we altijd met de belangrijkste vraag: "Wat is conversie voor jou?" Door deze vraag te beantwoorden, krijgen we inzicht in jouw unieke behoeften en doelstellingen. Of je nu wilt focussen op het verhogen van je online verkoop, het genereren van waardevolle leads of het vergroten van de betrokkenheid van je gebruikers - wij zijn er om jou te helpen.

header image

Passie voor Conversie

Conversie-optimalisatie is onze passie. Ons team van experts evalueert grondig jouw website of platform en identificeert kansen om de conversieratio te verhogen. We zorgen voor een naadloze gebruikerservaring, een doordacht ontwerp en aantrekkelijke inhoud die jouw bezoekers aanzetten tot actie. Of het nu gaat om het stroomlijnen van het afrekenproces, het optimaliseren van landingspagina's of het verbeteren van de call-to-actions - wij staan voor je klaar.

Continu Verbeteren

Onze Conversion Nerds stoppen we niet bij de implementatie. We meten voortdurend de prestaties van jouw conversiedoelen en analyseren de gegevens om inzichten te verkrijgen. Onze aanpak is gebaseerd op data, wat betekent dat we voortdurend finetunen, testen en optimaliseren om de beste resultaten te behalen. We streven naar continue groei en blijven werken aan het verbeteren van jouw conversieratio, zodat jouw bedrijf blijft bloeien.

Vincent Kessels Vincent Kessels
quote

Wij geloven dat conversie veel meer is dan alleen een woord of een simpele formule - het is een krachtige maatstaf voor groei en succes. Met onze resultaatgerichte aanpak en bewezen werkwijze helpen wij jouw bedrijf om te excelleren in het digitale landschap. Ontdek hoe we dat doen!

Vincent Kessels


Senior Consultant

Conversie?

Identificatie van conversiedoelen

We beginnen met een grondige analyse en discussie om de specifieke conversiedoelen van de klant te begrijpen. Dit kan variëren van het verhogen van online verkoop, het genereren van leads, het vergroten van het aantal nieuwsbriefinschrijvingen, het verbeteren van de gebruikersbetrokkenheid, enzovoort. We stellen vragen zoals: Wat betekent conversie voor jou? Welke acties wil je dat gebruikers ondernemen op je website of platform? Hoe meet je momenteel conversie?

Strategy Consulting
Strategy Consulting Strategy Consulting
Doelgroepanalyse

Doelgroepanalyse & Conversieproces

Om de conversiedoelen effectief te bereiken, is het van cruciaal belang om de doelgroep van de klant te begrijpen. We voeren gedetailleerd marktonderzoek uit om inzicht te krijgen in het gedrag, de behoeften, de motivaties en de voorkeuren van de doelgroep. We identificeren persona's en creëren klantreizen om te begrijpen hoe gebruikers door het conversieproces gaan.

Istock 469202236
Istock 469202236 Istock 469202236
Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

We voeren een grondige evaluatie uit van de conversiepunten op de website of het platform van de klant. We analyseren het ontwerp, de gebruikerservaring, de inhoud, de call-to-actions en andere relevante elementen. Op basis van deze evaluatie stellen we verbeteringen voor om de conversieratio te verhogen. Dit kan het vereenvoudigen van het afrekenproces, het optimaliseren van landingspagina's, het verbeteren van de inhoudelijke relevantie, het toevoegen van vertrouwenselementen, enzovoort omvatten.

Istock 1351437852
Istock 1351437852 Istock 1351437852
Aan de slag!

Implementatie en Testen

We werken nauw samen met de klant om de voorgestelde website te bouwen of verbeteringen aan een bestaande te implementeren. Dit omvat het technisch bouwen of aanpassen van de website, het creëren van relevante content, het optimaliseren van de gebruikersinterface en het toevoegen van trackingsystemen om de conversie te meten. We stellen ook A/B-tests op om de effectiviteit van verschillende varianten te vergelijken en de best presterende opties te identificeren.

Istock 473426392
Istock 473426392 Istock 473426392
Continu verbeteren

Monitoring en Optimalisatie

Eenmaal live, monitoren we de conversiegegevens nauwlettend. We analyseren de verzamelde gegevens, identificeren patronen, ontdekken pijnpunten en zoeken naar kansen voor verdere optimalisatie. We blijven werken aan het verbeteren van de conversieratio door voortdurende aanpassingen, tests en experimenten.

Istock 666101138
Istock 666101138 Istock 666101138
In control

Rapportage en Aanbevelingen

We voorzien de klant regelmatig van gedetailleerde rapporten over de conversieprestaties, de behaalde doelen en de voorgestelde verbeteringen. We bieden ook strategische aanbevelingen en advies voor toekomstige optimalisatie en groei.

Overleg
Overleg Overleg
Getriggerd?

Op zoek naar een partner in digital?

Onze Nerds staat klaar voor jouw toekomst

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Vincent Kessels Vincent Kessels
Vincent Kessels