Conversie voor commerciële groei   Proud Nerds

Apps die converteren

Bij Proud Nerds begrijpen we dat de ontwikkeling van apps een belangrijke bijdrage kan leveren aan het succes van jouw bedrijf. In dit digitale tijdperk is mobiele connectiviteit essentieel geworden voor bedrijven. Het hebben van een app biedt talloze voordelen en kan een directe impact hebben op het succes van jouw bedrijf. Denk hierbij vooral aan verbeterde klantbetrokkenheid, bereik, onderscheidend vermogen en efficiëncy. Onze Nerds hebben jarenlange ervaring in het creëren van Apps. Of het nu gaat om een Native Apps of een Web App, bij Conversion Nerds ben je aan het juiste adres voor app-ontwikkeling.

header image
Maak het persoonlijk

Verbeter klantbetrokkenheid

Met door ons ontwikkelde Apps stellen we je in staat om in direct in contact te staan met jouw klanten. Door middel van gepersonaliseerde meldingen en een naadloze gebruikerservaring kan je met een app klanten betrekken en hun loyaliteit vergroten. Met een app kunnen klanten eenvoudig producten bekijken, aankopen doen en met het merk communiceren. Een hogere klanttevredenheid is het gevolg!

Istock 578096916
Istock 578096916 Istock 578096916
Meer bereik

Toegang tot een groter publiek

Met apps kan jouw bedrijf zijn bereik vergroten en een breder publiek aantrekken. Door beschikbaar te zijn in app stores zoals de Apple App Store en Google Play Store, kan jouw bedrijf zichzelf promoten aan miljoenen potentiële klanten over de hele wereld. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor groei en expansie.

Istock 1189050047
Istock 1189050047 Istock 1189050047
Reactjs Logo Icon 206693 Reactjs Logo Icon 206693 Reactjs Logo Icon 206693

Native Apps

Proud Nerds ontwikkelt Native Apps met het krachtige framework React Native. Met React Native kan Proud Nerds apps ontwikkelen die perfect werken op zowel iOS- als Android-apparaten. We vermijden zo onderhoud van afzonderlijke codebases voor verschillende mobiele platforms, waardoor de ontwikkeltijd wordt verkort en kosten worden bespaard.

Meer over native Apps

Concurrentievoordeel

De concurrentie te slim af !

Het hebben van een goed ontwikkelde en functionele app kan jou een concurrentievoordeel bieden. Het stelt jouw bedrijf in staat om zich te onderscheiden van de concurrentie en een unieke merkbeleving te bieden. Veel klanten zijn namelijk vaak geneigd om te kiezen voor bedrijven die een intuïtieve en gebruiksvriendelijke app aanbieden.

Istock 1130693402
Istock 1130693402 Istock 1130693402
Efficiëncy

Procesoptimalisatie

Apps kunnen de interne processen van jouw stroomlijnen en de efficiëntie verbeteren. Of het nu gaat om het beheren van voorraad, het volgen van bestellingen of het optimaliseren van communicatie binnen en buiten het bedrijf, apps kunnen jouw bedrijf helpen om tijd en middelen te besparen, wat leidt tot verbeterde operationele prestaties.

Strategie
Strategie Strategie

Een kleine greep uit onze App cases

Laat je inspireren door enkele van onze vele App cases en verbaas je over de diversiteit van verschillende oplossingen die onze Nerds aankunnen!

Getriggerd?

Neem contact op!

Onze Nerds staan klaar om met jou te sparren

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Bas Muller Min Bas Muller Min
Bas Muller Min