Digitale oplossingen voor de zorg   Proud Nerds

Websites voor de zorg

Als ziekenhuis, zorgkliniek, behandelcentrum, zorgpraktijk of andere zorginstelling heb je een bepaald doel voor ogen met je website. En of deze nu vooral goed moet informeren, of juist gericht moet converteren, de patiënt of cliënt staat centraal. Bij Proud Nerds ontwikkelen we websites waarbij de eindgebruiker intuïtief de informatie vindt die hij zoekt.

 

 

Expertise

Domeinkennis en Ervaringsdeskundig

Proud Nerds heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd in het zorgdomein: met o.a. corporate websites en patiëntportalen. Vaak volgen daarna nog de nodige satellietwebsites die we toegankelijk conform WCAG richtlijnen en met een optimale UX bouwen: werken-bij-websites, websites voor seminars, specifieke aandoeningen, enzovoort. We gebruiken natuurlijk onze beproefde werkwijze om jouw doelstellingen te behalen.

Cwz Case Detail Para 1
Cwz Case Detail Para 1 Cwz Case Detail Para 1
UX Design

Patiënt- & Cliëntreis

Met al onze ervaring in digitale oplossingen voor de zorg, weten we ondertussen goed hoe die patiënt of cliënt denkt. Toch is elke organisatie en website weer anders. Daarom bepalen we aan de hand van patiënt- of cliëntreizen en zorgpaden, de contentstructuur en het UX design van de site. Wat zijn toptaken? Hoe ontstaat er een goede flow zodat mensen snel kunnen navigeren naar wat ze zoeken? Hoe zorgen we dat de eindgebruiker de juiste beleving krijgt? En hoe dragen we met UX design bij aan de online patient journey?

UX
UX UX
Ux Lab Header2 Ux Lab Header2 Ux Lab Header2

User testing bij Proud Nerds

Als we zeker willen weten of een ontwerp succesvol is, zetten we ons UX Lab in. Daar laten we echte respondenten een ontwerp of -in een later stadium- de website testen.

Prebuilts

Bespaar tijd en geld

Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Deze hebben we namelijk in veel gevallen vertaald naar kant en klare oplossingen die we in het maken van een website voor jouw zorginstelling kunnen gebruiken. Denk aan een koppeling met ThuisArts.nl zodat je niet alle content voor jouw website zelf hoeft te onderhouden. Of aan functionaliteit waardoor je weet welke content wanneer verloopt en moet worden bijgewerkt.

Istock 154250758
Istock 154250758 Istock 154250758
ISO 27001 & NEN 7510

Privacy

Een formulier toevoegen aan de website. Een aanvraagformulier of een afspraakformulier bijvoorbeeld. Dat klinkt redelijk eenvoudig. In de zorg heb je alleen al snel te maken met allerlei gevoeligheden rondom privacy. En dat geldt niet alleen voor formulieren.

Naast onze andere certificeringen is Proud Nerds sinds 2020 ISO 27001 en sinds 2023 NEN 7510 gecertificeerd en heeft specialisten in huis op het gebied van privacy. We weten welke stappen te ondernemen om op een veilige, verantwoorde manier om te gaan met persoonsgegevens. Ook informeren en ondersteunen we onze opdrachtgevers bij verplichtingen vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere privacy-wetgeving.

Logo ISO27001 0Dcac661105a7d49f51f7e6d22c7df40
Logo ISO27001 0Dcac661105a7d49f51f7e6d22c7df40 Logo ISO27001 0Dcac661105a7d49f51f7e6d22c7df40

Drempelvrije websites

Een toegankelijke website, voor álle gebruikers. Voor academische ziekenhuizen is de WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) al verplicht en ook andere ziekenhuizen en zorginstelingen streven naar drempelvrije websites.

Nog meer zorgcases

proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
proud logo
Getriggerd?

Vertel ons jouw uitdaging!

Onze Nerds staan klaar om met jou te sparren

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Caspar Kipp Caspar Kipp
Caspar Kipp