Cases Health Nerds   Proud Nerds
Phone Rva Min Phone Rva Min Phone Rva Min

we are _

Reinier van Arkel

jumping arrow

Over Reinier van Arkel

Reinier van Arkel is er voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Reinier van Arkel biedt hoge kwaliteit van zorg. Voor de website van Reinier van Arkel is het belangrijk dat de informatie toegankelijk is op het gebied van weergaven.

Logo Reinier Van Arkel
Logo Reinier Van Arkel Logo Reinier Van Arkel

Met een nieuw design online

De oude websites van Reinier van Arkel gaven een sterk gedateerde indruk. Het design was niet meer van deze tijd, er waren ontzettend veel saaie contentpagina’s en de informatie was niet altijd even makkelijk te vinden. Samen met het UX team is er een compleet nieuwe huisstijl ontworpen.


De nieuwe huisstijl heeft ervoor gezorgd dat de site er weer modern uitziet. Er is gebruik gemaakt van line art om de hero afbeeldingen en andere elementen op de site te ontwerpen. Het resultaat is een hele moderne overzichtelijke website met een strak design.

CHALLENGE: Een nieuw CMS

De overgang naar het CMS Umbraco heeft Reinier van Arkel een hoop voordelen geboden! In Umbraco is het erg eenvoudig om zelfstandig pagina’s aan te maken en hier de content mooi vorm te geven. Mede door dit eenvoudige gebruik in Umbraco is er weinig budget nodig voor het opmaken van de pagina’s. Het overzetten van de oude naar de nieuwe website is dus ook zelfstandig gedaan door de medewerkers van Reinier van Arkel.

 

Mobiele gebruikers 

Waar de oude mobiele website van Reinier van Arkel niet gebruiksvriendelijk was, is de nieuwe website dat wel. Voor gebruikers is de mobiele weergave ontzettend overzichtelijk. De website is compleet responsive en schaalt perfect tussen verschillende schermformaten.

Satellietwebsites

We maakten in de ontwikkelperiode de websites www.reiniervanarkel.nl, www.moms.nl en www.herlaarhof.nl. Hier komt de kracht van Umbraco super goed naar voren! Het beheren van meerdere sub-sites in één Umbraco instantie maakt het beheer eenvoudig en overzichtelijk. Nadat we de kern functionaliteiten in het eerste project hadden ontworpen, was het opzetten van de sub-sites een eenvoudige klus! Het voordeel is dat we bij Proud Nerds korte lijntjes hebben tussen het UX en development team, dit zorgt voor realistische designs en tevreden klanten!

Contact

Geïnteresseerd geraakt?

maak een afspraak

Wij zijn benieuwd naar jouw ambities! Teunis legt je met plezier uit welke voordelen Umbraco jou te bieden heeft.

Teunis Roes Teunis Roes
Teunis Roes