Strategie & Consulting   Proud Nerds

Strategie & Consulting

Zonder strategie, geen toekomst. Dat geldt voor organisaties én voor digitale oplossingen. Daarom treden we bij Proud Nerds op als strategisch partner van onze klanten. Dat is veel meer dan de uitvoering van een project of de bouw van een website, webshop of app. Het betekent mouwen opstropen en nauw samenwerken om zinvolle oplossingen te bedenken en te implementeren. Innovatieve oplossingen die inspireren en complexiteit wegnemen voor jouw organisatie.

header image

Zo benaderen wij strategie

Onze strategische aanpak begint bij jou. Wat is jouw visie en ambitie? Wat zijn jouw concrete doelstellingen en uitdagingen? We verdiepen ons dus eerst in het DNA van jouw organisatie, doelgroepen en de behoeften van de eindgebruikers. Zodra dat helder is, werken we voorstellen uit die voorzien in jouw vraag. Dit doen we met oog voor jouw processen, relevante technologische trends, marktontwikkelingen, UX en het beschikbare budget.

Wij begrijpen dus dat jouw organisatie uniek is en dat er verschillende uitdagingen spelen. Daarom differentiëren we onze aanpak afhankelijk van jouw domein. Of je nu werkt in de zorg of bij een commerciële organisatie, we ontwikkelen samen met jou een aanpak die precies aansluit op jouw behoeften. Hierbij houden we rekening met jouw processen, relevante technologische trends, marktontwikkelingen, en het beschikbare budget. Onze aanpak is niet one-size-fits-all, maar volledig afgestemd op jouw situatie en domein.

Voor commercie

Conversie Strategie

Bij Conversion Nerds staat strategie voorop. Waar wil jij over een aantal jaren staan met je bedrijf? Wie is jouw klant? Wat zijn je doelstellingen? Wat betekent conversie voor jou en hoe draagt jouw digitale kanaal daar aan bij? Onze consultants vinden met jou de antwoorden op al deze vragen en meer!

Istock 1294588803
Istock 1294588803 Istock 1294588803
Voor de Zorg

Hoe digitaal bijdraagt aan betere zorg

Digitale Transformatie in de zorg is een must. Behoeften van patiënten, maar ook de mogelijkheden in de zorg veranderen voortdurend door digitalisering. Deze ontwikkelingen gaan snel en bieden mogelijkheden om zorg voor de patiënten en ook zorgprofessionals te verbeteren. Onze Health Nerds levert graag een bijdrage aan verbetering van de zorg door slimme digitalisering. We gaan graag met jouw de uitdaging aan!

App To Order
App To Order App To Order
Getriggerd?

Op zoek naar een partner in digital?

Proud Nerds staat klaar voor jouw toekomst

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Vincent Kessels Vincent Kessels
Vincent Kessels