Wie zijn wij   Proud Nerds

De vijf beloften van Proud Nerds

Bij Proud Nerds geloven we dat het uit laten komen van jouw digitale droom een vlekkeloos proces moet zijn. We willen niet alleen eindgebruikers van jouw digitale product verrassen met een optimale klantreis, ook jouw klantreis bij ons moet een verrassend positieve ervaring zijn die naar meer smaakt! Daar kun je op rekenen omdat wij niet alleen onze missie, visie, kernwaarden en werkwijze van ons bedrijf hierop hebben ingericht, maar ook dankzij deze vijf unieke beloften die we aan onze klanten doen!

Resultaat!

Jouw MVP snel Live

Projecten vliegen vaak uit de bocht in termen van tijd en geld door allerlei extra eisen gedurende het project te bedenken voor het nieuwe systeem. Levensgevaarlijk! Dit leidt tot digitale oplossingen van het type waterhoofd. Onze projectleiders en PO's sturen daarom voortdurend op de vraag: “wat hebben we minimaal nodig om met een eerste versie in productie te kunnen gaan?”. Dit met als doel om een snelle productie van een eerste versie voor elkaar te krijgen, want “zien is geloven”. Dit betekent wel dat we scherp zijn op onnodige luxewensen (verwarmde buitenspiegels). Deze zetten we op een lijst om eventueel later te realiseren (Versie 2.0)

Istock 674578814
Istock 674578814 Istock 674578814
Geen Onnodig Maatwerk

We Coderen pas als we niet kunnen Configureren

Voor de meeste wensen en uitdagingen zijn goede opties aanwezig in de standaard mogelijkheden van de door ons gebruikte technologie en/of CMS. Onnodig extra maatwerk door specifieke code te maken willen we zoveel mogelijk voorkomen. Ondanks dat we zeer veel expertise hebben in het maken van maatwerk software, leidt maatwerkcode ook vaak tot hogere kosten voor onderhoud en loop je meer kans op een inflexibel systeem met grote afhankelijkheid van de kennis van individuele ontwikkelaars.

Code
Code Code
Modulair

We Gebruiken Herbruikbare Componenten

Als het aannemelijk is dat een bepaald onderdeel in digitale oplossingen die we creëren vaker gebruikt kan worden, maken we een herbruikbaar component dat we kunnen inzetten voor meer klanten. Hierdoor houden we jouw website, webshop of app robuust en onderhoudbaar en de kosten laag. Bovendien kunnen we onze klanten ook nog eens verrassen met een steeds breder palet aan mogelijkheden die we "standaard" kunnen aanbieden.

Istock 154250758
Istock 154250758 Istock 154250758
Kwaliteit

Wij Leveren Goed Geteste Software

Het testen van software is vaak een ondergeschoven kind. Het is een sluitpost van veel ontwikkeltrajecten terwijl dit een belangrijke driver is voor jouw klanttevredenheid en die van jouw gebruikers. Wij zorgen ervoor dat vóórdat software ter acceptatie aan jou wordt aangeboden deze eerst grondig door ons is getest.

Istock 468877597
Istock 468877597 Istock 468877597
Co-creatie

We Werken Agile Samen

Het ontwerpen van software zit in de hoofden van mensen. En om bij elkaar te komen, bepalen we samen een roadmap. Daar werken we in korte sprints naartoe, waarbij we heel regelmatig met elkaar om tafel gaan. Kortom, Proud Nerds werkt volgens de principes van Agile Scrum. Door tweewekelijkse sprints realiseren we met continue dialoog, enthousiasme, daadkracht en focus op het resultaat snel en effectief jouw digitale oplossing. Beter dan je bij de start voor mogelijk had gehouden.

Overleg (1)
Overleg (1) Overleg (1)
Online Succes

Vertrouwen gekregen in onze aanpak?

Neem contact met ons op!

Proud Nerds brengt jouw business succesvol online.

Michiel Geurts Michiel Geurts
Michiel Geurts