Webshops   Proud Nerds

Magento Commerce

Magento Commerce is ideaal als je e-commerce platform serieuze vormen begint aan te nemen. Deze licentie-versie van Magento is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan bedrijven die een stapje verder willen en groter durven te dromen en denken. Een flexibele en intelligente oplossing die ontelbare functies kent voor de ultieme shopbeleving en die je bovendien naadloos integreert met andere software.

Ons Advies

Wanneer Magento Commerce?

Proud Nerds raadt Magento Commerce aan als je:

 • tenminste 50.000 producten in je e-commerce platform aanbiedt;
 • meer dan 500 bestellingen per maand ontvangt;
 • elke maand zeker 600.000 bezoekers krijgt in de webshop;
 • minimaal € 500.000,- omzet per jaar draait.

Ook als je met jouw e-commerce platform zakelijke klanten bedient, is Magento Commerce een aanrader. Het wordt geleverd met uitgebreide en krachtige B2B-mogelijkheden.

 

Websites Header
Websites Header Websites Header

De mogelijkheden van Magento Commerce

Met Magento Commerce ontwikkelt Proud Nerds eenvoudig en effectief modules die aansluiten op alle bestaande pakketten. We geven je een kleine indruk van de vele mogelijkheden:

 

 • Klanten binden
  Magento Commerce geeft je veel tools voor klantenbinding. Je kunt klanten segmenteren in groepen en herhaalaankopen stimuleren.

 • Schaalbaarheid
  Magento Commerce groeit met jouw webshop mee. De hosting omgeving schaalt eenvoudig mee, zonder in te boeten aan snelheid.

 • Beveiliging
  Magento Commerce is uitstekend beveiligd. Magento Commerce biedt geavanceerde bescherming tegen hacks en DDoS (Distributed Denial of Service) aanvallen. De Fastly Web Application Firewall (WAF) beschermt tegen veelvoorkomende vectoren zoals injectie, HTTP-protocolschendingen en cross-site scripting. Het besturingssysteem is gecertificeerd, administratieve processen worden geregistreerd en bestellingen gearchiveerd.

 • Geschikt voor B2B
  Magento Commerce biedt uitgebreide functies om de B2B e-commerce processen te stroomlijnen en de conversie te verhogen.

Al overtuigd? Neem Contact met ons op!

En er zijn nog vele andere voordelen, waaronder:

 • Met Magento Commerce bedien je meerdere websites en e-commerce-winkels op slechts één installatie.
 • Het ondersteunt verschillende betalingsoplossingen zoals PayPal en Amazon Pay.
 • Het beheert de instellingen op basis van taal, belasting en valuta van de locatie van de klant.
 • Zorgt voor 24/7 technische ondersteuning.

 

2 meest gestelde vragen over Magento Commerce:

 • Heeft Magento Commerce een B2b functionaliteit?

  Als u een B2B organisatie bent en op zoek bent naar een handelsportaal om uw klanten 24/7 online inkopen aan te bieden, kunt u met de functionaliteit binnen Magento Commerce uw klanten de kans bieden om bedrijfsaccounts aan te maken, meerdere kopersprofielen in te stellen en te profiteren van een gebruiksvriendelijke self-service online koopervaring. Profiteer van wat snelle bestelformulieren, verbeterde offerteaanvraag processen en aanvraaglijsten vanuit een B2B-perspectief uw bedrijf kunnen opleveren.

 • Heeft Magento Commerce omnichannel mogelijkheden?

  Magento Commerce ondersteunt de creatie van een omnichannel ervaring dankzij de mogelijkheid tot integratie met populaire marktplaatsen zoals eBay en Amazon, waardoor retailers een uitstekende omnichannel ervaring kunnen creëren die uw producten blootstelt aan een veel breder publiek, terwijl het zeer efficiënt is om alles via Magento te beheren.
Webshops in Commerce

VVV Cadeaukaart

Dat Magento Commerce schaalbaar is, bewijst ook het platform VVVcadeaukaarten.nl. Deze ogenschijnlijk eenvoudige site verbergt een schat aan technieken en koppelingen. En we blijven nieuwe functionaliteiten ontwikkelen en toevoegen.

Vvv Intro Img
Vvv Intro Img Vvv Intro Img
Contact

Meer weten over Magento Commerce?

Onze Proud Nerds vertellen je er alles over.

E-commerce

Meer weten over Magento Commerce?

Onze Proud Nerds vertellen je er alles over.

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Bas Muller Min Bas Muller Min
Bas Muller Min