Werken bij   Proud Nerds

Test Engineer

clock

32 of 40 uur

wallet

€3000 - €5000

Als Test Engineer kom je terecht in één van onze scrum teams en samen met jouw team werk je aan vernieuwing, doorontwikkeling en beheer van diverse e-commerce platformen. Wil jij jouw bijdragen leveren aan de producten voor Puma, Heel Holland Bakt of onze eigen 3D Configurator? Lees dan snel verder!

Audio aan Audio uit

Wat ga jij doen?

Als Test Engineer ga je samenwerken met een van onze ervaren testers. Zij nemen je mee door de organisatie en het werk van een Test engineer bij Proud Nerds.


Wanneer je klaar bent voor jouw eigen team ben jij degene die fouten in de softwarecode traceert voor deze bij de klant terecht komen. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstellen en uitvoeren van (automatische) testactiviteiten. Naast technische en functionele acceptatie tests verzorg je ook end-to-end regressietests. Je takenpakket is zeer divers en varieert van het testen van grootschalige periodieke nieuwe versies van software, tot het kleine ‘requests for changes’ en ‘new product launches’. Je neemt dagelijk deel aan stand-up meetings binnen jouw team, zodat je vroegtijdige op de hoogte bent van aankomende softwarewijzigingen. Daarnaast vind je het leuk om anderen mee te nemen in het verhogen van de kwaliteit van zowel software als werkprocessen.

Wat neem je mee?

Als Test engineer versterk je ons team met jouw expertise op het gebied van gehele test proces. Je hebt een proactieve houding en krijgt de ruimte om het proces van (automatisch) testen binnen Proud Nerds te integreren en te perfectioneren.

We gaan graag met je in gesprek wanneer je (grotendeels) beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het schrijven en uitvoeren van testplannen;
  • Ervaring op het gebied van teststrategie;
  • Oog voor detail;
  • Nederlandstalige en Engelstalige communicatie skills.

Mocht je naast bovenstaande punten óók nog ISTQB gecertificeerd zijn? Dan overtref je de verwachtingen!

Wie zijn wij?

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 80 medewerkers en torenhoge ambities. Als je ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat binnenstapt, ervaar je letterlijk veel ruimte door de hoge plafonds. De inrichting is hip en industrieel, met kleinere kantoorruimtes en veel glas. Hierdoor is de sfeer open en transparant, maar kun je toch in alle rust jouw werk uitvoeren. Je hebt veel vrijheid in je werk. Met jouw team bepaal en organiseer je zelf het grootste gedeelte van je werkzaamheden. Hierdoor is er ontzettend veel ruimte voor eigen initiatief!

Kennis en plezier staan daarbij hoog in het vaandel! Tijdens onze ‘innovatiedagen’ ga je samen met jouw collega’s brainstormen over relevante onderwerpen. Hierdoor houd je jouw kennis op peil en kom je even los van je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast worden er maandelijks activiteiten georganiseerd door onze feestcommissie.

sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. De eerste stap is gezet! We beoordelen je sollicitatie en daarna volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een collega. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

Process
Process Process

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast een prettig team vol gezellige, no-nonsense collega’s en een inspirerende kantooromgeving, bieden we jou de kans om dagelijks met de meest innovatieve en uitdagende technologieën te werken.

Daarnaast bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je rekenen op:

  • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3.000 – €5.000,- bruto per maand;
  • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
  • Een laptop;
  • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling door o.a. relevante trainingen op zowel technisch als persoonlijk vlak;
  • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Meer weten?

Wil jij ook impact maken met jouw skills als Test Engineer? Laat dan van je horen! Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel ons op 06 2060 5907 of mail naar demy.dewit@proudnerds.com.

Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

211019 0702 211019 0702
211019 0702