Techniek   Proud Nerds

React Native voor App Ontwikkeling

Bij Proud Nerds zijn we enthousiast over React Native en laten we je graag zien waarom we dit platform zo gaaf vinden. Met React Native kunnen we grenzen verleggen en innovatieve, hoogwaardige native apps ontwikkelen die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Niet alleen merk je als klant dat jouw gebruikers een snelle, consistente en gebruiksvriendelijke app krijgen die zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, ook in je portemonnee merkt je de voordelen: ontwikkelen met react native bespaart je tijd en kosten!

header image
Één Codebase

Snelle ontwikkeling

React Native stelt ons in staat om snel en efficiënt native apps te ontwikkelen. Het maakt gebruik van een enkele codebase die kan worden gedeeld tussen verschillende platformen, zoals iOS en Android. Hierdoor kunnen we de ontwikkeltijd aanzienlijk verkorten, waardoor we sneller waardevolle apps kunnen leveren aan onze klanten.

Istock 473426392
Istock 473426392 Istock 473426392
Native prestaties

Vloeiende gebruikerservaring

Hoewel React Native een hybride benadering van ontwikkeling biedt, maakt het gebruik van native componenten en API's, waardoor de app native prestaties kan leveren. Gebruikers ervaren dezelfde responsiviteit en vloeiendheid als bij een volledig native app. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige apps te leveren zonder in te boeten op prestaties.

Meer over native apps

Webshops Header
Webshops Header Webshops Header
Herbruikbaarheid van code

Kosten besparen

Met React Native kunnen we een groot deel van de code hergebruiken tussen verschillende platformen. Dit betekent dat we niet helemaal opnieuw hoeven te beginnen bij het ontwikkelen van een app voor een ander besturingssysteem. Door het maximaliseren van codehergebruik, kunnen we efficiënter werken en de ontwikkelkosten verlagen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de app.

1530157646
1530157646 1530157646
Cross-platform compatibiliteit

Één app voor iedereen togankelijk

Met React Native kunnen we apps ontwikkelen die naadloos werken op zowel iOS- als Android-apparaten. Dit stelt ons in staat om een breder publiek te bereiken en onze klanten een grotere marktdekking te bieden. Of het nu gaat om iPhone-gebruikers of Android-liefhebbers, we kunnen één app bouwen die voor iedereen toegankelijk is.

Apple & Android
Apple & Android Apple & Android
Actieve community

Betrouwbaar Platform

React Native heeft een grote en actieve community van ontwikkelaars over de hele wereld. Dit betekent dat we kunnen profiteren van een schat aan kennis, tools en bibliotheken die beschikbaar zijn voor React Native. Bovendien wordt React Native ondersteund door Facebook, waardoor het een betrouwbare keuze is voor de lange termijn.

Facebook (1)
Facebook (1) Facebook (1)
React Native

Meer weten?

Ons team staat te springen om jou te helpen

Ideeën voor een App? Proud Nerds is jouw partner voor React Native App ontwikkeling!

Maikey Sip Maikey Sip
Maikey Sip