Techniek   Proud Nerds

WordPress

Bij Proud Nerds geloven we dat WordPress veel meer is dan alleen een platform om eenvoudige websites mee te maken. We hebben bewust gekozen voor WordPress vanwege de mogelijkheid om volledig maatwerk te leveren en een optimale gebruikerservaring te bieden. In dit blogartikel zullen we uitleggen waarom WordPress onze voorkeur heeft en hoe we het inzetten voor het ontwikkelen van snelle, veilige en onderhoudbare websites, inclusief ons eigen Visual E-Commerce platform!

header image
Gebruiksvriendelijkheid Plus

Maatwerk met WordPress

Bij Proud Nerds zijn we gepassioneerd over het creëren van unieke digitale ervaringen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Met WordPress hebben we de mogelijkheid om op maat gemaakte functionaliteiten en designs te ontwikkelen die volledig zijn afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen en merkidentiteit van onze klanten. We gaan verder dan alleen het installeren van thema's en plugins, en bieden echte maatwerkoplossingen die de verwachtingen overtreffen.

Istock 473426392
Istock 473426392 Istock 473426392
Standaard of ?

Eigen thema-ontwikkeling en onderhoud

Bij Proud Nerds geloven we in de kracht van een solide en goed onderhouden codebasis. Daarom ontwikkelen en onderhouden we ons eigen WordPress-thema. Dit stelt ons in staat om websites te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook snel, veilig en gemakkelijk te onderhouden. Ons thema is geoptimaliseerd voor prestaties, zodat jouw website snel laadt en een optimale gebruikerservaring biedt aan jouw bezoekers. Bovendien zorgen we ervoor dat ons thema regelmatig wordt bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste beveiligingsstandaarden en functionaliteiten.

OM Laptop
Wordpress Beeld2 Wordpress Beeld2 Wordpress Beeld2

Nysingh

De website van Nysingh was enigszins verouderd en kon wel een nieuw jasje gebruiken. Voor het maken van het redesign is in samenwerking met Nysingh onderzoek gedaan naar hoe de User Experience kon worden verbeterd. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website met een frisse look and feel.

Schaalbaar platform?

OpenShift

Bij Proud Nerds streven we ernaar om voortdurend de grenzen van technologische innovatie te verleggen. Als jouw platform schaalbaarheid en groeimogelijkheden nodig heeft of er sprake is van een sterk groeiend gebruikersbestand of piekbelasting, dan is OpenShift een oplossing die werkt. Als WordPress-team hebben we de voordelen van OpenShift ontdekt en geïntegreerd in onze workflows. We delen graag onze ervaring met OpenShift en hoe het heeft bijgedragen aan het optimaliseren en schaalbaar maken van WordPress-websites voor onze klanten.

Openshift
Openshift Openshift
Headless ?

Unieke Visuele Ervaringen

Een van de meest opwindende ontwikkelingen binnen WordPress is de opkomst van headless architectuur. Bij Proud Nerds maken we ook gebruik WordPress voor ons Visual E-Commerce platform in een headless architectuur. Door de frontend en backend van elkaar te scheiden, kunnen we de flexibiliteit en kracht van de gebruikersvriendelijke backend van WordPress benutten, terwijl we tegelijkertijd een naadloze integratie met bijvoorbeeld moderne frontend-frameworks zoals React mogelijk maken.

Headless
Headless Headless
Getriggerd?

Vertel ons jouw uitdaging!

Onze Nerds staan klaar om met jou te sparren

Wij denken graag met je mee. Bel, mail of kom langs in de Splendorfabriek in Nijmegen. Tot gauw!

Bas De Kort Bas De Kort
Bas De Kort