Werken bij   Proud Nerds

React Developer

clock

32 of 40 uur

wallet

€3300 - €4500

Als React Developer werk je met jouw team aan creatieve en toekomstgerichte oplossingen voor onze klanten. In jouw functie ben je een belangrijke schakel binnen het team en werk je voor toonaangevende opdrachtgevers waaronder bijvoorbeeld de NPO en Puma.

header image

Wat ga jij doen?

Als React Developer ben je werkzaam binnen een vast team en werk je met jouw collega’s naar één gezamenlijk doel. Dit doe je vanaf ons kantoor in Nijmegen in een door jullie zelf ingericht kantoor of natuurlijk vanuit jouw eigen thuiskantoor.

De doelen en taken worden gezamenlijk opgesteld, maar in jouw functie zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces voor verschillende applicaties. Dit kan zijn voor een project voor bijvoorbeeld Heel Holland Bakt of onze eigen Visual eCommerce applicatie die we laatst voor Puma hebben ingezet.

Wat we graag in je zien.

Als React Developer beschik je over:

 • Over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

Tijdens deze 3 jaar heb je bij voorkeur gewerkt met:

 • React
 • Typescript
 • js
 • GraphQL
 • Git
sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Wij zijn een Digital Agency in hartje Nijmegen, met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We bouwen webshops met complexe configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk apps en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen. 

Process
Process Process

Waarom zou je reageren?

Bij Proud Nerds vinden we het belangrijk dat jij blij bent met je baan. Daarom bieden wij:

 • Een salaris tussen de €3000 en €4500 per maand;
 • Goede pensioenregeling en 5 weken vakantie per jaar;
 • Genoeg ruimte om jouw kennis over bepaalde onderwerpen uit te breiden, door het volgen van cursussen en opleidingen;
 • Samen met jouw team heb je een eigen kantoorruimte die je zelf kunt aankleden.
 • Een fantastische flipperkast en voetbaltafel om tussendoor even te ontspannen;
 • Een fijne (hybride) werkomgeving met vrijheid om je eigen werk in te delen. En niet te vergeten de leuke teamuitjes. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ workshop, of een lasergame wedstrijd in ons eigen pand!

Waar kom je te werken?

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 80 medewerkers en torenhoge ambities. Als je ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat binnenstapt, ervaar je letterlijk veel ruimte door de hoge plafonds. De inrichting is hip en industrieel, met kleinere kantoorruimtes en veel glas. Hierdoor is de sfeer open en transparant, maar kun je toch in alle rust jouw werk uitvoeren. Je hebt veel vrijheid in je werk. Met jouw team bepaal en organiseer je zelf het grootste gedeelte van je werkzaamheden. Hierdoor is er ontzettend veel ruimte voor eigen initiatief! Wanneer je een goed idee hebt, staat iedereen daarvoor open.

Kennis en plezier staan daarbij hoog in het vaandel! Tijdens onze ‘innovatiedagen’ ga je samen met jouw collega’s brainstormen over relevante onderwerpen. Hierdoor houd je jouw kennis op peil en kom je even los van je dagelijkse werkzaamheden. Verder worden er maandelijks leuke activiteiten en borrels georganiseerd door onze feestcommissie.

Hoe nu verder?

Wil jij ook impact maken met jouw skills als React Developer? Laat dan van je horen!

Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel ons op 06 2060 5907 of mail naar demy.dewit@proudnerds.com.

Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

211019 0702 211019 0702
211019 0702