Wordpress specialisten van Proud Nerds

WORDPRESS PROFESSIONALS

Proud Nerds is een bijzondere WordPress bouwer, gespecialiseerd in WordPress support, WordPress webdesign en WordPress webshops in WooCommerce. Onze WordPress specialisten staan klaar voor:

  • Projecten
    Upgrades, updates & patches
    Bugfixing
    Webshop WordPress in WooCommerce
    WordPress maatwerk

ONZE WORDPRESS OPLOSSINGEN


WORDPRESS MAATWERK

Wij hebben vele maatwerk oplossingen reeds ontwikkeld binnen WordPress
wordpress ontwikkeling

WORDPRESS ONTWIKKELING

Met ons team van specialisten kunnen wij elke WordPress opdracht aan

Wordpress design

WORDPRESS DESIGN

Onze WordPress designers kijken graag met u mee naar de nieuwste UX oplossingen

Netcreators is de WordPress specialist.

WordPress is het meest gebruikte websitesysteem (CMS) ter wereld. Dat komt omdat het 1. enorm gebruiksvriendelijk is, 2. heel veel standaardfunctionaliteit heeft, 3. er gigantisch veel ontwerpen mogelijk zijn en 4. het open source software is, dus zonder licentiekosten en volledig aan te passen is aan uw wensen. Onze WordPress websites zijn altijd voorzien van een ‘responsive design’ waardoor de site zich volledig aanpast aan ieder apparaat. Dit levert twee maal zoveel bezoekers op! Bovendien worden ze voorzien van een zoekmachine plugin waarmee u zelf de site volledig kunt optimaliseren voor Google. Niks geen hoge kosten meer aan dure zoekmachinebureaus!

WordPress is vooral populair onder kleine MKB-bedrijven en non-profit organisaties maar ook grotere bedrijven ontdekken het systeem steeds vaker. Hen leveren wij mooie, goed functionerende ‘enterprise’ websites voor een uiterst scherpe prijs. Gericht op de bezoeker zijn het websites die voor u werken en klanten opleveren. Met 15 jaar ervaring in sitebouw en meer dan 600 opgeleverde projecten heeft WordPress bouwer Netcreators de juiste kennis en ervaring in huis om iedere website tot een succes te maken. Voor elk budget leveren wij de beste website.

Vooral binnen gemeente en overheid hebben wij veel WordPress websites ontwikkeld. Het snel kunnen uitrollen van meerdere pagina’s, zoals landingspages, is een belangrijke factor.

Als wordpress specialisten hebben wij al veel maatwerk plugins ontwikkeld die wij koppelen met andere overheidsorganen.

WordPress maatwerk ontwikkelaars

Als wordpress specialisten hebben wij al veel maatwerk plugins ontwikkeld die wij koppelen met andere overheidsorganen.

WAAROM ZOU JE WORDPRESS GEBRUIKEN?

Vaak vragen beginners ons: waarom zou ik WordPress gebruiken? Is mijn oude site niet goed genoeg? Waarom moet ik overschakelen naar WordPress? Als u deze vragen stelt, bent u op de juiste plek. In dit artikel hebben we enkele redenen verzameld waarom u WordPress moet gebruiken, op welke manieren u WordPress kunt gebruiken en wie WordPress gebruikt.

WAAROM WORDPRESS?

Mensen maken vaak de fout WordPress te classificeren als een blogplatform. Hoewel dat in het verleden waar was, is WordPress in de loop der jaren geëvolueerd tot een veelzijdig contentmanagementsysteem (CMS) . Hoewel u nog steeds WordPress kunt gebruiken om een ​​eenvoudige blog te maken, kunt u nu ook volledig functionele websites en mobiele applicaties maken.

Het beste deel van WordPress is dat het eenvoudig te gebruiken en flexibel genoeg is voor zo ongeveer alles. Dat is de belangrijkste reden waarom WordPress zo populair is geworden. Volgens een recente enquête beheert WordPress 22,5% van alle websites op internet.

Vanwege de robuuste functies gebruiken veel van de topmerken WordPress voor het aansturen van hun websites, waaronder maar niet beperkt tot: Time Magazine, Google, Facebook, Sony, Disney, LinkedIn, The New York Times, CNN, eBay en meer.

Laten we eens kijken waarom u WordPress zou moeten gebruiken.

VRIJHEID

WordPress is open-source software, dit betekent dat u vrij bent om het te downloaden, installeren, gebruiken en wijzigen. Je kunt het gebruiken om elke soort website te maken. Het is ook open source wat betekent dat de broncode van de software beschikbaar is voor iedereen om te studeren, te modificeren en mee te spelen.

Er zijn momenteel 2600+ WordPress-thema’s en 31.000 gratis plug-ins beschikbaar. U kunt ze downloaden, installeren en gebruiken op elke website.

Om WordPress uit te voeren, heeft u alleen een domein en webhosting nodig .

OPEN-SOURCE

Vanwege de aard van open source is WordPress een community-software. Het wordt onderhouden door een grote groep vrijwilligers waarvan de meerderheid WordPress-consultants zijn met actieve interesse in het laten groeien en onderhouden van WordPress. Iedereen kan bijdragen aan WordPress door het schrijven van patches, het beantwoorden van supportvragen, het schrijven van plug-ins, het maken van thema’s, het vertalen van WordPress en het updaten van documentatie.

Door WordPress te gebruiken, word je een deel van die geweldige community. Je krijgt gratis ondersteuning van andere communityleden, download gratis plug-ins en thema’s en als je eenmaal weinig ervaring hebt met WordPress, kun je zelfs een bijdrage leveren aan de community.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN EN TE LEREN

WordPress wordt gebruikt door miljoenen mensen en bijna elke dag worden nieuwe mensen lid van de WordPress-community door hun eerste WordPress-websites te maken. De reden waarom mensen zich snel aanpassen aan WordPress is omdat het redelijk eenvoudig te gebruiken is.

WordPress heeft tal van artikelen speciaal geschreven voor WordPress-gebruikers op beginnersniveau. We hebben een gedetailleerde stapsgewijze handleiding over het installeren van WordPress en honderden andere WordPress-zelfstudies .

Als u iemand wilt die ervaring heeft met het opzetten van uw WordPress-site, helpen onze getalenteerde medewerkers u graag aan de slag.

Voor elk WordPress-gerelateerd probleem kun je op het web zoeken of onze archieven doorzoeken en zul je zeker hulp vinden.

UITBREIDBAAR MET BEHULP VAN THEMA’S EN PLUG-INS

De meeste mensen die WordPress gebruiken zijn noch webdesigners noch programmeurs. In feite gebruiken de meeste mensen WordPress zonder enige voorkennis van het ontwerpen van websites.

De reden waarom WordPress zo’n ideale kandidaat is, is omdat er duizenden opties zijn. Of u nu een fotografiethema, tijdschriftthema, portfoliothema of een eCommerce website wilt. Er is een perfect aantal opties beschikbaar voor elk soort website.

WordPress is super flexibel en kan worden uitgebreid met plug-ins. Net als thema’s zijn er duizenden gratis en premium plug-ins beschikbaar die u kunt gebruiken. Niet alleen deze plug-ins kunnen extra functionaliteit aan WordPress toevoegen, er zijn veel plug-ins die een geheel nieuw platform aan uw WordPress-site kunnen toevoegen. Wij als Netcreators hebben al vele eigen plugins ontwikkeld welke bij vele van onze relaties draaien.

ZOEKMACHINEVRIENDELIJK

WordPress is geschreven met behulp van standaard conforme code van hoge kwaliteit en produceert een semantische markering die uw site zeer aantrekkelijk maakt voor zoekmachines.

Door het ontwerp WordPress is zeer SEO-vriendelijk, en je kunt het nog meer SEO-vriendelijk maken met behulp van WordPress SEO plug-in . Om u te begrijpen hoe u de SEO van uw site kunt verbeteren, bekijkt u onze WordPress SEO-tips voor beginners .

EENVOUDIG TE BEHEREN

WordPress wordt geleverd met een ingebouwde updater waarmee u uw plug-ins en thema’s kunt bijwerken vanuit uw WordPress-beheerdersdashboard. Het geeft ook een melding wanneer er een nieuwe versie van WordPress beschikbaar is, dus u kunt het updaten door op een knop te klikken. U kunt al uw WordPress-inhoud veilig houden door geautomatiseerde reguliere WordPress-back-ups in te stellen .

VEILIG EN BEVEILIGD

WordPress is ontwikkeld met beveiliging in het achterhoofd, dus het wordt als vrij veilig beschouwd om een ​​website te draaien. Maar net als in de echte wereld kan internet een onzekere plaats zijn.

Er zijn indringers die zoveel mogelijk sites willen bemachtigen. Op onze websites gebruiken we Sucuri om beveiligingsrisico’s te bewaken en we bevelen ze ten zeerste aan.

WordPress kan verschillende mediatypen verwerken
WordPress can handle all your media files

Met WordPress bent u niet alleen beperkt tot het schrijven van tekst. Het wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor afbeeldingen, audio en video-inhoud. U kunt ook gebruiken voor document- of bestandsbeheer .

WordPress ondersteunt oEmbed-enabled websites, wat inhoudt dat je YouTube-video’s, Instagram-foto’s, Tweets en Soundcloud-audio kunt insluiten door de URL in je bericht te plakken. Je kunt zelfs toestaan ​​dat je bezoekers video’s insluiten in reacties .

E-Commerce

Wij hebben een tijdje Woo-Commerce gebruikt echter zijn wij daarbij, door de omvang van het soort klant binnen Proud-Nerds overgestapt naar Magento.

U hebt het juiste product gevonden, nu is het de kunst om een ​​volledig functionerende e-commercesite op te zetten, zodat klanten u in ruil voor uw goederen koud geld kunnen gaan geven. Natuurlijk zijn er een heleboel e-commerceplatforms. Wat maakt het gebruik van WordPress voor e-commercesites een goede keuze?

Eerst een beetje achtergrond. Magento bestaat al sinds 2008, wat het een eerbiedwaardige oldtimer maakt in internetjaren. Het werd voor het eerst door bloggers gebruikt als hun contentmanagementsysteem (CMS), maar dankzij de open source-code en een gemeenschap van ontwikkelaars die nieuwe thema’s en plug-ins toevoegen, is het geëvolueerd om voor bijna elke site te werken.

Werkt met krachtige e-commerce plug-ins
Op zichzelf heeft het gratis Magento-platform niet alle functionaliteit die je nodig hebt om een ​​geweldige e-commerce site te maken. Dat is waar e-commerce plug-ins binnenkomen. Deze krachtige plug-ins gebruiken de beste functies van Magento.

Met een geweldige Magento e-commerce plug-in kunt u alle aspecten van uw site en producten beheren vanaf uw Magento-dashboard. Of u nu fysieke of digitale producten verkoopt, u ​​kunt producten publiceren, voorraad beheren en betalingen innen op uw Magento-site.
Vanwege zijn populariteit zijn er een aantal fantastische extensies ontstaan ​​om het nog krachtiger te maken: afspraak maken, loyaliteitsprogramma’s, productaanpassing en meer.

Magento 2 wordt vertrouwd door menig online retailer. Het biedt alle basisfuncties voor e-commerce die u nodig heeft, samen met een aantal opties voor betaling, verzending, lidmaatschap en affiliate marketing om uw site aan te passen.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!