Cases Conversion Nerds   Proud Nerds
Isupply Header Img Isupply Header Img Isupply Header Img

we are _

iSupply

jumping arrow
Unieke maatkleding software

iSupply

iSupply maakt het leven van retailers en leveranciers van maatkleding een stuk makkelijker. Het merk biedt unieke software die de hele supply chain van maatkleding beheert. Van bestelling in de winkel tot levering van textiel aan de fabriek. Proud Nerds maakte deze software en blijft het steeds verder ontwikkelen. Al 1398 winkels in 57 landen gebruiken iSupply!

Isupply Intro Img
Isupply Intro Img Isupply Intro Img
Isupply 2 Column
Isupply 2 Column Isupply 2 Column
iSupply-Tool

Unieke bestellingen

Wat het bestellen en maken van een maatpak bijzonder maakt, is de overweldigende hoeveelheid keuzes die een winkelier én de consument heeft. Elk kledingstuk is potentieel uniek, met eigen stoffen, kleuren, garen, knopen, afmetingen en afwerking. iSupply maakt het voor winkeliers mogelijk om een bestelling direct bij de fabrikant in te voeren. De tool kent de actuele voorraden en verwerkt dus niet alleen een order, maar geeft ook aan of de bestelling überhaupt mogelijk is. Een unieke tool dus!

DOORONTWIKKELING: Koppeling met andere tools & applicaties

iSupply en Proud Nerds blijven samen optrekken om de software te verbeteren. Zo voegde Proud Nerds een belangrijke nieuwe feature aan de tool toe. Het is daarmee mogelijk externe software, zoals een webshop, bodyscanner of eigen orderintakesysteem te koppelen. Voor retailers betekent dit dat ze gegevens maar één keer hoeven in te voeren.

Contact

Ook slimmer werken?

Proud Nerds denkt met je mee over digitale oplossingen.