Cases Conversion Nerds   Proud Nerds
Nysingh Header Img Nysingh Header Img Nysingh Header Img

we are _

Nysingh

jumping arrow
Alle expertises in de online etalage

Nysingh

Een fraaie nieuwe huisstijl was aanleiding voor een compleet redesign van de website van Nysingh advocaten en notarissen. Een uitgelezen kans om de uitgebreide expertise van de mensen van Nysingh in de etalage te zetten. Proud Nerds ging aan de slag.

CHALLENGE: Vind de weg

Nysingh kent de weg in juridische vraagstukken van ondernemingen, zorg, overheid en onderwijs. De uitgebreide expertise van het team van Nysingh moest dan ook centraal komen te staan op de website. Ruim 200 medewerkers publiceerden honderden blogs, publicaties en webinars over tientallen verschillende rechtsgebieden. Kortom: ontzettend veel content. De grootste uitdaging was: Hoe krijg je alles met elkaar verbonden? En hoe breng je het voor de bezoeker overzichtelijk in beeld?

 

PROCESS: Uitgebreid vooronderzoek

Een uitgebreid vooronderzoek. Daar begonnen we mee. Samen met Nysingh doorliepen we een traject om alle mensen, alle rechtsgebieden en publicaties met elkaar verbonden te krijgen. Nadat de lijntjes helder waren, maakten we de doorvertaling van de nieuwe huisstijl naar de website. Na enthousiaste reacties op het UX design, ging de bouw van start.

DIGITAL: Custom made WordPress thema

De keuze voor WordPress lag voor de hand. Het open source CMS is immers oorspronkelijk gebouwd als blog-platform. Ook speelde mee dat Nysingh al ervaring had met het CMS. Wij realiseerden voor hen al eerder een op maat gemaakt WordPress thema.

full width image
bouncing arrow

NERDY STUFF: ACF Post-2-Post plugin

De website maakt veel gebruik van de Advanced Custom Fields Post-2-Post plugin. Deze plugin legt de relatie tussen verschillende berichttypen. Hierdoor wordt content op de hele website hergebruikt. Dat levert lage laadtijden en dus een snelle website op. Het helpt ook om de inhoud in de back-end netjes te organiseren en te onderhouden. Doordat berichttypes worden geclusterd en hergebruikt, hoeft de beheerder maar in één berichttype aanpassingen door te voeren.

NOG MEER NERDY STUFF: Filterfunctie

Ook bouwden we een aangepaste filterfunctie op basis van de verschillende berichttypen. Het filter wordt op alle archiefpagina's hergebruikt. In aanvulling op de filterfunctie realiseerden we een aangepaste zoekfunctie voor berichttypen. Daarmee verfijnen eindgebruikers hun zoekopdracht en genereren ze betere zoekresultaten.

PROUD: Strak design, betere prestaties

De nieuwe website Nysingh.nl ziet er strak en verzorgd uit. Dat vond ook de jury van Mywinningwebsites.com. Door gebruik te maken van animaties, nodigt de site uit tot interactie. Ondanks de grote hoeveelheid content, is de back-end heel beheersbaar geworden. En het mooiste van alles… Sinds de release van de nieuwe website is het aantal bezoekers aanzienlijk gestegen, zijn de SEO-prestaties verbeterd en vrijwel alle conversieratio's gestegen.

Contact

Ook aan de slag met jouw contentplatform?

Proud Nerds helpt je er graag bij.