Cases Conversion Nerds   Proud Nerds
Header Header Header

we are _

Veilig.nl

jumping arrow

Een one-stop-shop voor alle producten die een mens rondom veiligheid zou wensen. De nieuwe Magento webwinkel veilig.nl helpt de bezoeker precies in kaart te brengen wat hij allemaal nodig heeft in de levensfase waarin hij zich bevindt.

Challenge

From scratch

Veilig.nl is een compleet nieuwe webwinkel. De uitdaging voor Proud Nerds was dan ook om ‘from scratch’ een super complete en gebruiksvriendelijke shop te bouwen. Over de merkidentiteit en concept had Studio Piraat al nagedacht. Op basis van hun design hebben we de webwinkel gebouwd.

Logo Veilig
Logo Veilig Logo Veilig

PROCESS: Een overzichtelijk geheel

Hoe presenteren we de producten van veilig.nl zo overzichtelijk mogelijk in de webshop? Allereerst zijn daartoe de verschillende veiligheidsdomeinen in kaart gebracht: de verschillende fasen en omstandigheden waarin je veiligheidsproducten nodig hebt. Per domein zijn daarna subdomeinen geformuleerd. Bij kinderveiligheid heb je bijvoorbeeld te maken met reizen. En als je daar vervolgens op inzoomt zie je bijvoorbeeld autostoeltjes, kinderhelmen, enzovoort. Op deze manier hebben we alle aspecten van het leven op veiligheidsgebied duidelijk gecategoriseerd.

 

NERDY STUFF: De levensfase checklist

Niet alleen de categorisering van het menu helpt de bezoeker zijn weg te vinden in veiligheidsland. Met de levensfase checklist kom je precies te weten welke veiligheidsproducten jij allemaal nodig hebt in huis. En die checklist is een heel slim ding, kunnen we je vertellen. Heb je bijvoorbeeld al eens eerder iets gekocht in de webwinkel? Dan onthoudt de tool dat.

DIGITAL: Magento webwinkel

Als je je een professionele webwinkel wilt dan kies je voor Magento, is onze overtuiging. Ook veilig.nl is in Magento gerealiseerd, alhoewel door het unieke design ook veel functionaliteiten zoals de checkout en de levensfase checklist custom made zijn.

Vraag het Tom

Al kennisgemaakt met Tom? Hij is de veiligheidsexpert van veilig.nl die je bij al je vragen helpt. Tom wijst je de weg in de website, helpt je bij vragen in de chat en als je een bestelling hebt gedaan bij veilig.nl is het Tom die je persoonlijk bedankt. Doe je goed Tom!

NERDY STUFF: Relevante koppelingen

Uiteraard hebben we de nodige koppelingen aangebracht die bijdragen aan het succes van de webwinkel en het bestelproces voor de klant zo eenvoudig mogelijk maken. Zo zijn er koppelingen gelegd met systemen voor marketing automation, feedmanagement en SEA automatisering. Daardoor kan veilig.nl zijn producten ook via andere kanalen verkopen. En er is een systeem voor e-mail marketing geïntegreerd.

PROUD: Awardwinning webwinkel

Veilig.nl is een supercomplete webshop geworden. En dat bleef niet lang onopgemerkt. In juni 2022 won Veilig.nl de Shopping Awards in de categorie ‘Beste platform van 2022’! Ze pakten ook nog eens een derde prijs in de categorie ‘Beste Starter’. En ja, wij zijn natuurlijk hartstikke Proud dat wij een bijdrage mochten leveren!

Contact

Ook aan de slag met jouw webshop?

Proud Nerds helpt je er graag bij.