Werken bij   Proud Nerds

Sitecore Developer

Als Sitecore Developer kom je in ons .NET development team. Je voegt expertise toe op het gebied van Sitecore waardoor je de kennis en kunde over Sitecore naar een hoger niveau tilt. Daarnaast houd jij je bezig met de technische uitdagingen van de verschillende Sitecore-projecten van onze klanten. Dit betekent dat je samen met onze Business Consultants nadenkt over de beste oplossingen, en bepaalt welke keuzes er op belangrijke momenten gemaakt moeten worden.

header image

Wat ga jij doen?

Wat deze functie uniek maakt is dat je de kans krijgt om de Sitecore-propositie van Proud Nerds verder uit te bouwen. Niet alleen voor bestaande, maar juist ook voor toekomstige projecten en klanten. Je gaat je dus richten op onder andere:

 • Het uitvoeren van Sitecore updates en doorontwikkelingen van bestaande klanten;
 • Bedenken en uitwerken van architecturen van nieuwe projecten;
 • Het aansturen van andere developers bij projecten;
 • En het bepalen welke tools en technieken nodig zijn om zo efficiënt mogelijk te werken.

Wat neem jij mee?

Als Sitecore Developer versterk je ons team met jouw expertise. Je bent iemand die op andere plekken heeft laten zien te beschikken over de juiste skillset, en hiermee direct zijn of haar bijdrage aan het team kan leveren. We gaan graag met je in gesprek wanneer je jezelf herkent in (het merendeel van) onderstaande punten: 

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als .NET developer en hebt ruime ervaring met Sitecore opgedaan;
 • Je hebt ervaring met Azure en Azure DevOps
 • Ervaring met Agile/Scrum werken is een pre
 • Je kent Sitecore als geen ander, maar krijgt bij ons uiteraard ook de ruimte om je hier nog meer in te verdiepen en specialiseren!

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast een prettig team vol gezellige, no-nonsense collega’s en een inspirerende kantooromgeving, bieden we jou de kans om dagelijks met de meest innovatieve en uitdagende technologieën te werken. Daarnaast bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je rekenen op: 

 • Een goed salaris dat past bij je niveau;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een flexibele indeling van je werkweek;
 • Een laptop;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling door o.a. relevante trainingen op zowel technisch als persoonlijk vlak;
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!
Ux Lab Header2 Ux Lab Header2 Ux Lab Header2

Over Proud Nerds

Wij zijn een Digital Agency in hartje Nijmegen, met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We bouwen webshops met complexe configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk apps en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen. 

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met onze Recruiter: Sandy Lufino Bastmeijer, via s.lufino@it-8.nl of 06 21509112.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. We nemen contact met je op en er volgt een intake met onze recruiter IT-8 ter kennismaking. De eerste stap is gezet! Nu volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een collega. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

full width image
bouncing arrow
Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

Proud Nerds Kantoor Proud Nerds Kantoor
Proud Nerds Kantoor