Werken bij   Proud Nerds

QA Engineer

clock

32 of 40 uur

wallet

€3000 - €4000

Als QA Engineer kom je terecht in één van onze Scrum teams. Samen met je team werk je aan vernieuwing, doorontwikkeling en beheer van diverse e-commerce platformen. Wil jij bijdragen aan resultaten zoals onze 3D Configurator? Lees dan snel verder!

Audio aan Audio uit

Wat ga jij doen?

Jouw rol als QA Engineer bestaat uit het tijdig traceren van fouten in de software, voordat deze bij klanten terecht komt. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstellen en uitvoeren van (automatische) testactiviteiten. Naast technische, functionele en acceptatie tests verzorg je ook end-to-end regressietests. Je takenpakket is zeer divers en varieert van het testen van grootschalige periodieke nieuwe versies van de software, tot kleinere ‘requests for changes’ en ‘new product launches’. Je neemt dagelijks deel aan stand-up meetings binnen het team van Developers, zodat je vroegtijdig op de hoogte bent van aankomende softwarewijzigingen. Daarnaast vind je het leuk om anderen mee te nemen in het verhogen van de kwaliteit van zowel software als werkprocessen.

Wat neem je mee?

Als QA Engineer versterk je ons team met jouw expertise op het gebied van gehele test proces. Je hebt een proactieve houding en krijgt de ruimte om het proces van (automatisch) testen binnen Proud Nerds te integreren en te perfectioneren.

We gaan graag met je in gesprek wanneer je (grotendeels) beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het schrijven en uitvoeren van testplannen;
 • Ervaring op het gebied van teststrategie;
 • Oog voor detail;
 • Nederlandstalige en Engelstalige communicatie skills.

Mocht je naast bovenstaande punten óók nog ISTQB gecertificeerd zijn? Dan overtref je de verwachtingen!

Wie zijn wij?

Welkom bij Proud Nerds! Wij zijn een Digital Agency met 80 medewerkers en torenhoge ambities. Als je ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat binnenstapt, ervaar je letterlijk veel ruimte door de hoge plafonds. De inrichting is hip en industrieel, met kleinere kantoorruimtes en veel glas. Hierdoor is de sfeer open en transparant, maar kun je toch in alle rust jouw werk uitvoeren. Je hebt veel vrijheid in je werk. Met jouw team bepaal en organiseer je zelf het grootste gedeelte van je werkzaamheden. Hierdoor is er ontzettend veel ruimte voor eigen initiatief!

Kennis en plezier staan daarbij hoog in het vaandel! Tijdens onze ‘innovatiedagen’ ga je samen met jouw collega’s brainstormen over relevante onderwerpen. Hierdoor houd je jouw kennis op peil en kom je even los van je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast worden er maandelijks activiteiten georganiseerd door onze feestcommissie.

sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. De eerste stap is gezet! We beoordelen je sollicitatie en daarna volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een van onze collega's. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

Process
Process Process

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast een prettig team vol gezellige, no-nonsense collega’s en een inspirerende kantooromgeving, bieden we jou de kans om dagelijks met de meest innovatieve en uitdagende technologieën te werken.

Daarnaast bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je rekenen op:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3.000–€4.000,- bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling door o.a. relevante trainingen op zowel technisch als persoonlijk vlak;
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Meer weten?

Wil jij ook impact maken met jouw skills als QA Engineer? Laat dan van je horen! Ben je enthousiast geworden of heb je nog wat vragen? Bel ons op 06 2192 8682 of mail naar joris.vandenbeuken@proudnerds.com.

'Thomas Herckenrath 'Thomas Herckenrath
quote

Bij Proud Nerds werken we in kleine teams, waardoor we gemakkelijk met elkaar kunnen sparren om de beste oplossingen te bedenken voor onze klanten.

Thomas Herckenrath


Developer .NET

Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

211019 0702 211019 0702
211019 0702