Werken bij   Proud Nerds

QA Engineer

clock

32 of 40 uur

wallet

€3300 - €5000

Als QA Engineer kom je terecht in een van onze Scrum teams. Samen met je team werk je aan vernieuwing, doorontwikkeling en beheer van diverse e-commerce platformen.

Audio aan Audio uit

Over Proud Nerds

Wij zijn een Digital Agency in hartje Nijmegen, met 70 medewerkers en torenhoge ambities! We bouwen webshops met complexe configuraties, maken digitale en interactieve ‘producten’ zoals maatwerk apps en websites, en proberen bij alles wat we doen de ultieme User Experience aan onze digitale producten mee te geven. Al deze expertises komen samen in ons moderne kantoor in de Splendorfabriek aan de Sint Annastraat in Nijmegen. 

Wat ga jij doen? 

Jouw rol als QA Engineer bestaat uit het tijdig traceren van fouten in de software voordat deze bij klanten terecht komt. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstellen en uitvoeren van (automatische) testactiviteiten. Naast technische, functionele en acceptatie tests verzorg je ook end-to-end regressietests. Je takenpakket is zeer divers en varieert van grootschalige periodieke nieuwe versies van de software, tot kleinere ‘requests for changes’ en ‘new product launches’. Je neemt dagelijks deel aan stand-up meetings binnen je team van Developers, zodat je vroegtijdig op de hoogte bent van aankomende software wijzigingen. Daarnaast vind je het leuk om anderen mee te nemen in het verhogen van de kwaliteit van zowel software als werkprocessen.

Wat neem jij mee?

Als QA Engineer versterk je ons team met jouw expertise op het gebied van gehele test proces. Je hebt een proactieve houding en krijgt de ruimte om het proces van (automatisch) testen binnen Proud Nerds te integreren en te perfectioneren. We gaan graag met je in gesprek wanneer je jezelf herkent in (het merendeel van) onderstaande punten:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol; het schrijven en uitvoeren van testplannen en het bepalen van de teststrategie;
 • Je hebt oog voor detail, beschikt over een sterk analytisch inzicht en kan gestructureerd werken en documenteren;
 • Je spreekt en schrijft keurig Nederlands en Engels;
 • Ervaring met testautomatisering en Agile/Scrum werken is een pre;
 • Certificering van ISTQB of T-MAP is een pre.
sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. We nemen contact met je op en er volgt een intake met onze recruiter IT-8 ter kennismaking. De eerste stap is gezet! Nu volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een collega. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

Vacature Stappen
Vacature Stappen Vacature Stappen

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast een prettig team vol gezellige, no-nonsense collega’s en een inspirerende kantooromgeving, bieden we jou de kans om dagelijks met de meest innovatieve en uitdagende technologieën te werken. Daarnaast bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je rekenen op:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €3.300–€5.000,- bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling door o.a. relevante trainingen op zowel technisch als persoonlijk vlak;
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepjes gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met onze Recruiter: Maaike Peters, via m.peters@it-8.nl (06 10406913).

'Thomas Herckenrath 'Thomas Herckenrath
quote

Bij ProudNerds werken we in kleine teams, waardoor we gemakkelijk met elkaar kunnen sparren om de beste oplossingen te bedenken voor onze klanten.

Thomas Herckenrath


Developer .NET

Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

211019 0702 211019 0702
211019 0702