Werken bij   Proud Nerds

UX Designer

clock

32 of 40 uur

wallet

€2650 - €4000

Werken aan projecten waarbij de focus echt ligt op de behoeften en ervaringen van de gebruikers, vrijheid hebben om nieuwe concepten te verkennen en unieke oplossingen te bedenken en werken aan projecten die een positieve impact hebben op zowel de gebruikers en klanten in commerce & de zorg. Geloof ons, het kan!

header image

Wat ga jij doen?

Als UX Designer ben jij onderdeel van de kern van onze agency. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de producten van onze klanten toegankelijk blijven voor hun doelgroep. Jij zult als eerste van de flow in contact komen met de klant, maar ook met de eindgebruiker. Wij zijn ervan overtuigd dat je voor een goed UX design ook goede research moet doen, veldonderzoek staat daarbij ook centraal. Dit onderzoek doe je, onder andere, met jouw design collega’s in ons UX Lab.

Omdat onze klantenkring, de behoeftes en opdrachten zo groot en divers zijn, zullen je taken van dag tot dag verschillen. Waar jij je in ieder geval op gaat richten proberen we hier kort op te sommen:

 • Ontwikkelen van gebruiksvriendelijke interfaces voor de producten van onze klanten. Dit verschilt van een website, tot een app, tot een complexe configurator;
 • Je helpt mee bij het uitvoeren van onze onderzoeken en adviezen, dit kan verschillen van UX Testdagen tot aan UX Reviews;
 • Samen met de andere collega’s in onze scrum teams de sprints vaststellen en succesvol afronden;
 • Daarnaast denk en bouw je mee aan onze workflow voor het zo optimaal en efficiënt mogelijk opleveren en uitvoeren van producten en diensten.

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar iemand die ontzettend gemotiveerd is en aantoonbaar een waardevolle input kan geven aan ons team. We vragen of jij je in (het merendeel van) de volgende punten herkent, maar wie weet heb je nog andere toffe punten in jouw verrassende skillset:

 • Je beschikt over hbo werk- en/of denkniveau en kan dit aantonen door bijvoorbeeld een diploma in de richting van design, of door werkervaring;
 • Award winning energie en motivatie! We gaan er samen voor zorgen dat er (nog meer) mooie prijzen op onze kast komen.
 • Je bent creatief, nauwkeurig en ziet kansen waar anderen geneigd zijn om op te geven;
 • Ervaring met het ontwerpen van doordachte flows, journeys, navigatiestructuren en interfaces; Adobe Creative Suite, Figma en Illustrator kennen geen geheimen voor jou; Is Figma nieuw voor jou, maar beheers je Sketch of Adobe Xd goed? Dan komen we daar samen wel uit!
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
sollicitatieproces

Nieuwe baan in 4 stappen

Je bent nieuwsgierig geworden naar de functie, klaar om te solliciteren, en nu? Solliciteer via onderstaande button en vul het formulier in. De eerste stap is gezet! We beoordelen je sollicitatie en daarna volgt er een interview met de Team Lead en een collega. Erna een tweede interview met Martijn - de algemeen directeur - en een van onze collega's. Indien nodig kan er een 3e interview gepland worden maar veelal volgt er meteen een contractvoorstel en kan de vlag uit want je bent nu officieel een Proud Nerd!

Process
Process Process

Wat biedt Proud Nerds jou?

Naast een prettig team vol gezellige, no-nonsense collega’s en een inspirerende kantooromgeving, bieden we jou de kans om dagelijks met de meest innovatieve en uitdagende technologieën te werken. Daarnaast bieden we natuurlijk nog meer. Zo kan je rekenen op:

 • Geld! We kijken op basis van jouw werkervaring en skills naar een passend salaris;
 • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Een laptop; Macbook, Windows, of voor de echte complexe Macbook met Windows erop. Daar komen we samen uit;
 • Veel mogelijkheden voor eigen inbreng en ontwikkeling door o.a. relevante trainingen op zowel technisch als persoonlijk vlak;
 • Innovatiedagen waarbij we met heel het bedrijf in groepen gaan nadenken over hoe we nog beter, slimmer en baanbrekender te werk kunnen gaan;
 • Leuke activiteiten (om naar uit te kijken): De week afsluiten in onze eigen kroeg (mét bierbrouwerij!), gezamenlijk lunchen, teamuitjes, borrels en sportactiviteiten met je collega’s!

Meer weten?

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met Yoshy Boeklagen, via yoshy.boeklagen@proudnerds.com.

Profile Profile
quote

"Producten maken op basis van data & UX research, deze vervolgens testen en verbeteren om tot de perfecte oplossing te komen. Daarna de successen vieren met team en klant; daar doe ik het voor!"

Yoshy Boeklagen


UX Lead

Interesse?

Solliciteer nu

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?

Mooi! Dan komen we graag snel met je in contact. Je kan jouw CV (met eventueel een leuke brief) sturen via het sollicitatieformulier.

211019 0702 211019 0702
211019 0702