Wie zijn wij   Proud Nerds

Onze aanpak voor digitaal succes!

Proud Nerds realiseert digitale oplossingen voor bedrijven met ambitie. Het maakt niet uit of het gaat om realisatie van een Webshops, Websites of WebApps. Proud Nerds helpt graag organisaties die het uiterste uit hun business willen halen. Dit doen we met technische expertise en een geweldige UX, maar bovenal met een bewezen aanpak die aantoonbaar leidt tot resultaat!

Werkwijze 

In 4 stappen werken we toe naar een optimaal eindresultaat.

 

Strategie

Strategy First

Al onze oplossingen beginnen met onderzoek. Om die effectieve en intuïtieve digitale oplossing te kunnen ontwikkelen, hebben we inzicht nodig in jouw organisatie, jouw klant en het op te lossen probleem. Het resultaat van dat onderzoek is een helder concept met functionele omschrijvingen en wireframes. Een duidelijke strategie hoe we samen dat einddoel bereiken.

Meer over Strategy & Consulting

Strategie
Strategie Strategie
Eindgebruiker centraal

Design for Users

Zodra de strategie staat, krijgen de wireframes niet alleen een uniek en doeltreffend design, maar bedenken we ook een ontwerp van de flow die leidt tot een ideale gebruikerservaring. Je krijgt dus niet alleen visueel prachtige ontwerpen maar ook een effectieve omgeving waar jouw eindgebruikers efficiënt doorheen kunnen navigeren. Met de UX en design specialisten van Proud Nerds kan je rekenen op een sterke verbetering van jouw resultaten!

Meer Over UX & Design

Ux Lab Header2
Ux Lab Header2 Ux Lab Header2
Ontwikkelen

Develop & Release

Nadat strategie en design gereed zijn beginnen we met de bouw van jouw applicatie. We bouwen templates, schrijven code, koppelen systemen en doen er alles aan om perfect werkende, interactieve websites, webshops en applicaties te realiseren. We zetten elke stap naar het eindresultaat samen met jou volgens de principes van Agile Scrum. We bepalen samen de roadmap en werken daar in korte, tweewekelijkse sprints naartoe. Bovendien hanteren we hierbij altijd de vijf beloften van Proud Nerds.

Naar onze 5 beloften!

211012 0924
211012 0924 211012 0924
Continuous Improvement

Stilstand is achteruitgang

Ons werk zit er niet op als de applicatie eenmaal in de lucht is. Jij weet ook dat stilstand achteruitgang is. Dus zoals een partner betaamt, denken wij met je mee over hoe je meegroeit met jouw doelgroep, hoe je verder verbetert. Kortom, hoe je jouw website, webshop of app doorontwikkelt voor een nog beter resultaat. Met ons ervaren team van consultants, UX specialisten en designers kunnen we jou blijven inspireren om steeds een stap beter te worden en jouw doelgroep nog beter te bereiken.

Istock 666101138
Istock 666101138 Istock 666101138
in samenwerking met

Onze partners

Als Proud Nerds werken we samen met partners om klanten beter van dienst te kunnen zijn. Door samen te werken kunnen we een breed scala aan oplossingen bieden die aansluiten op de specifieke behoeften van klanten. Dit stelt ons in staat om onze expertise en dienstverlening te versterken en onze klanten de beste service en technologie te bieden.

Overleg (1)
Overleg (1) Overleg (1)
Meer weten?

Neem contact op

Eens sparren over de kansen voor jouw webshop?