Drupal 8

Het is nu mogelijk om met drupal 8 eenvoudiger ideeën te veranderen in geweldige ervaringen. Vanaf je eigen computer is het mogelijk om een complete website te bouwen. Het is mooi om vanaf de moderne apparaten de hele site te beheren. Het is mogelijk om efficiënt te werken en om een geweldige online presentatie te maken. Er zijn niet veel zaken nodig om hierin te slagen. Starten met Drupal 8 is uiteraard de basis om een mooie site te krijgen.

Voor de beheerders
Het is mogelijk om eenvoudig gebruik te maken van componenten, lijsten, blokken en ook verschillende beheer tools. Het is hiermee mogelijk om veel zaken van de website eenvoudig aan te passen. De beheerder bepaalt hoe alles eruit komt te zien zonder zelf ook maar een enkele regel code te kunnen lezen of schrijven. De structuur is niet complex en het is mogelijk om snel SEO vriendelijke zaken toe te voegen. Het zijn dus ook sites welke goed gevonden worden in de zoekmachines. Voor de beheerder is het een waar plezier en genot om met Drupal 8 te werken.
Voor iedereen toegankelijk
Drupal 8 wordt uitgebreid ondersteund door verschillende zaken. Voor de toegankelijkheid is het mogelijk om lettergroottes aan te passen en ook te kiezen voor een kleurcontrast. Met Semantic Html5 is het mogelijk om zelf interacties te verzorgen met dynamische inhoud. Ook is het mogelijk om de hoofdstructuur eenvoudig en begrijpelijk te maken voor mensen met een handicap. De sites zijn voor iedereen toegankelijk.
Meer talen
Drupal 8 kent honderden talen vanaf het moment van de installatie. Ieder onderdeel heeft zijn eigen opmerkingen, configuratie, stijlen en nog veel meer. Het is mogelijk om de browser taal te detecteren en ook om van rechts naar links of links naar rechts te werken. Het is mogelijk om een compleet internationaal georiënteerde website te bouwen.
Trots zijn op je site!
Het is belangrijk om trots te zijn op je eigen website. Met Drupal 8 is dit heel goed mogelijk. Drupal heeft een objectgerichte code en werkt met de nieuwste standaarden. Er zijn ook volop externe bibliotheken waar gebruik van gemaakt kan worden. Denk hier aan composer, Guzzl, Symfony 2 en andere tools. Het helpt om nog beter te kunnen werken. Het is mogelijk om met zeer vertrouwde code de site te ontwerpen.

Onze Drupal oplossingen

Drupal Maatwerk

Wij denken graag mee in oplossingen die werken voor uw organisatie

Drupal Design

Onze designers kijken graag met u mee naar de nieuwste UX oplossingen

Drupal Ontwikkeling

Met ons team van specialisten kunnen wij elke Drupal opdracht aan

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!