Hosting & Support

Uw websites professioneel gehost, uw gebruikers optimaal ondersteund

Hosting

Proud Nerds heeft 15 jaar ervaring met de hosting van websites. Van kleine MKB sites tot grote corporate omgevingen. Shared, dedicated, virtual dedicated, in de cloud, managed, unmanaged, het kan allemaal. Onze servers staan in Duitsland en in Amsterdam, onze support afdeling is 24/7 te bereiken. Wij beloven 99.9% uptime maar kijkt u niet raar op als dat eigenlijk de hele tijd 100% is.
Wij hosten Typo3, Drupal, Joomla, WordPress, Maatwerk en de zoekmachine SOLR. Voor TYPO3 en SOLR hebben we een specialistische websites online:

Support

Applicatiesupport

Zorgeloos uw website gehost zonder omkijken naar patches en updates, dat kan met een Service Level Agreement (SLA) van Proud Nerds. Uit te breiden met upgrades en applicatieontwikkeling. 24×7 beschikbaarheid van servicemedewerkers bij calamiteiten, daarmee ondersteunen wij uw organisatie.

Gebruikerssupport

Ondersteuning van uw redacteuren en webmasters bij het werken met TYPO3, WordPress of Maatwerk. Tijdelijk -of permanent- hun functies overnemen. Technische aanpassingen verzorgen aan modules. Kleine doorontwikkelingen van het systeem. Het kan allemaal binnen een Supportcontract. Flexibel in te zetten met een strippenkaart, professioneel geregeld met een dedicated support desk. Altijd een vast contactpersoon en inzicht in de tickets via een transparant supportsysteem.

Wilt u meer weten over hosting of support, neem dan contact op via onderstaand formulier of bel met onze klantenservice.

Let’s connect

We hebben altijd zin in nieuwe en uitdagende projecten. We gaan graag met je in gesprek!