Hosting & Support   Proud Nerds

Hosting & Support

De hosting van je website, webshop of app is bepalend voor de kwaliteit van jouw digitale oplossing. Het heeft invloed op de uptime, bereikbaarheid, vindbaarheid, snelheid… kortom op de hoogte van je conversie. Proud Nerds belooft een partner in digitale oplossingen te zijn. En daaronder verstaan wij ook de zorg voor een stabiele en veilige omgeving met kwalitatieve hosting en support.

header image

Hosting door Proud Nerds

Afhankelijk van het type systeem, regelen we de hosting zelf, of zetten we gespecialiseerde partners in. Microsoft-oplossingen zoals Umbraco en Sitecore brengen we bijvoorbeeld veilig onder in de cloud van Microsoft, Azure. Magento platforms hosten we zelf of laten we doen door een van onze gespecialiseerde Magento hosting partners. Diverse gemeentelijke TYPO3 websites hosten we via Cobytes, omdat zij hiervoor een clusteroplossing op maat hebben. 

Jouw aanspreekpunt in hosting

Wie de hosting ook uitvoert, Proud Nerds is altijd jouw eerste aanspreekpunt. Ook wanneer je klant bent bij ons, maar de hosting bij een andere partij hebt ondergebracht, spannen we ons altijd in om je vragen of problemen op te lossen. Wij zijn jouw contact in alles wat de website aangaat en helpen je verder.

Geen omkijken naar hosting

Proud Nerds zorgt dat je geen omkijken hebt naar de hosting en alles wat daarbij komt kijken. We registreren je domeinnaam zodat jij er de zeggenschap over krijgt. Bij de hosting komt een SSL-certificaat, essentieel voor een beveiligde, versleutelde verbinding. En als verhuizing van een domein praktisch is om het volledige beheer bij één partij te leggen, dan regelen we dat.

SLA

Op basis van gunstige Service Level Agreements (SLA’s) voert Proud Nerds regelmatig onderhoud uit. Zo voorkomen we storingen en borgen we de veiligheid en stabiliteit van je website, shop of app. 

Support nodig?

Is er aan de hand met je website, webshop of app? Heb je een andere vraag? Ons ervaren supportteam komt met een passende oplossing. Neem contact op met Support.

Contact

Vragen over hosting?

Proud Nerds vertelt je er alles over.