Websites   Proud Nerds

Websites

De ene website is de andere niet. Om maar even een open deur in te trappen. Wil jij een website laten bouwen? Dan wil je daarmee bepaalde doelen behalen en specifieke doelgroepen bereiken. Proud Nerds is een ervaren en vakkundige ontwikkelaar. Maar het werkelijke succes van een website schuilt in het voortraject. En juist daar blinken we in uit. Schakel dus onze strategische kracht in om het beste uit jouw website te halen.

header image

Een website laten bouwen? 

Wat wil jij bereiken met de website? Wil je klanten, patiënten of cliënten beter informeren? Meer leads of omzet? Of schuilt je wens meer in de details? Wil je bijvoorbeeld bepaalde pagina’s beter of sneller vindbaar maken? En eh… wie wil je nou precies bereiken?

Ja, dat zijn heel veel vragen. En maak je borst maar nat; er zullen er nog vele volgen in ons vooronderzoek. We moeten jou namelijk echt leren kennen en in de huid kruipen van de eindgebruikers van jouw website. Een definitieve techniekkeuze maken we het liefst pas na het vooronderzoek. Alleen dan zijn we in staat om de website zo te ontwerpen en bouwen dat jouw resultaten worden behaald.

Uitdagingen per markt

Proud Nerds is actief in verschillende markten. En elke markt kent zo zijn eigen uitdagingen, weten we. Waar voor overheden de WCAG-richtlijnen bijvoorbeeld verplicht zijn, spelen in de zorg privacy-issues een grote rol. Of misschien ben je vooral op zoek naar een website die bijdraagt aan de commerciële resultaten van je business. Bekijk hier wat Proud Nerds kan betekenen per segment.

Intuïtieve websites ontwikkelen

Doordat wij voor jouw doelgroepen unieke klantreizen ontwikkelen, zijn we in staat het design volledig toe te spitsen op de eindgebruiker. UX Design speelt bij Proud Nerds dan ook een hoofdrol. Doordat de eindgebruiker intuïtief weet waar hij moet kijken en klikken, vindt ie snel wat hij zoekt. En dat is ongetwijfeld ook wat jij wenst.

CMS-stress?

Er zijn nogal wat contentmanagementsystemen op de markt. Elk CMS systeem heeft zijn eigen kracht. Dus moet je eerst helder hebben welke kracht jij nodig hebt. Bij Proud Nerds beheersen we deze CMS’en volledig:

En natuurlijk, waar een CMS tekortschiet voor jouw website, schrijven we zelf een aardig woordje code. Zo kan maatwerk design maar ook zeker software resulteren in een website op maat voor de perfecte beleving voor jouw eindgebruiker. Wil je trouwens geen website, maar een webshop laten bouwen? Proud Nerds heeft een uitgebreide expertise in Magento.

Webshops Img (1) Webshops Img (1) Webshops Img (1)

Domeinkennis en korte lijntjes

Half werk, daar houden we niet van bij Proud Nerds. Dus hebben we voor elk CMS een toegewijd ontwikkelteam. Door te werken met dedicated teams houden we de lijntjes met de klant kort. En met ruim 70 trotse nerds beschikken we over uitgebreide domeinkennis, of het nu gaat om commercie, zorg of gemeenten.

Partner in de ontwikkeling van een website

Proud Nerds is een full service digital agency. Een hele mond vol. Waar het op neerkomt, is dat we er altijd voor je zijn als het gaat om jouw website; van strategie, tot design, development en ook daarna, bij de doorontwikkeling. Een partner die ISO 27001-gecertificeerd is en voldoet aan het DDAI waarmerk voor digitale toegankelijkheid. Daar kunnen we nog veel meer woorden aan vuil maken, maar onze cases spreken pas echt boekdelen.

quote

Onze klanten hoeven niet meer te zoeken! De kennis van Proud Nerds heeft als resultaat een betere en gebruiksvriendelijkere inrichting van onze website. De samenwerking verliep vlot en was erg prettig. Een fijn en vakkundig team!

Schellekens & Schellekens


Contact

Een website ontwikkelen?

Proud Nerds denkt met je mee en ontwikkelt een website die voor jou werkt.