Websites   Proud Nerds

Sitecore

Sitecore is een van de sterkste, meest flexibele en toekomstbestendige platforms ter wereld. Platform inderdaad, want met de term contentmanagementsysteem doe je Sitecore echt tekort. Het is een volledig geïntegreerd systeem waarmee je de gebruikers van je website een heel persoonlijke ervaring biedt. Sitecore wordt dan ook veel ingezet door grotere commerciële bedrijven die serieus werk maken van marketing.

Geweldige klantbeleving

Wat is Sitecore?

Sitecore is toonaangevende software die wereldwijd door organisaties wordt gebruikt voor gepersonaliseerde digitale ervaringen. Sitecore is gebouwd op het ASP.net-framework van Microsoft en werkt met een licentie-systeem. Het platform bestaat niet alleen uit een CMS met de naam Sitecore Experience Manager. Met het Sitecore Experience Platform krijg je ook inzicht in klant-data, analytics en marketingautomatisering. Kortom, een zeer compleet enterprise-pakket. Onze Nerds vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Sitecore.

Sitecore Logo (1)
Sitecore Logo (1) Sitecore Logo (1)

Proud Nerds en Sitecore

Bij Proud Nerds zijn we erg gecharmeerd van Sitecore. Het geeft je namelijk ongekende mogelijkheden voor maatwerk. Sitecore is anders dan andere CMS’en. Een aantal redenen:

Echt gepersonaliseerd

Met Sitecore kun je uitstekend achterhalen wie de bezoekers zijn van je website en wat ze doen. Door profielen te maken op basis van gedrag, taal, locatie en apparaat, ben je in staat om de bezoeker op het juiste moment, de juiste boodschap voor te schotelen.

Schaalbaarheid

Een van Sitecore’s belangrijkste sterke punten is de schaalbaarheid. Sitecore is geschikt voor extreem grote websites en platformen met enorme hoeveelheden bezoekers. Je kunt eenvoudig een scheiding maken tussen content delivery en content management en het systeem is eenvoudig uit te breiden naar meerdere servers.

 

Sitecore site

Driestroom

Driestroom biedt zorg en ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Voor Driestroom hebben wij de website in Sitecore ontwikkeld.

Sitecore Beeld Driestroom2
Sitecore Beeld Driestroom2 Sitecore Beeld Driestroom2

Hergebruik van inhoud

Sitecore Experience Manager is een op objecten gebaseerd CMS. De meeste andere systemen zijn gebaseerd op pagina’s. Het voordeel? Met Sitecore koppel je de presentatie los van de inhoud. Daardoor kun je inhoud op meerdere delen van de website of op andere kanalen inzetten.

Effectieve marketingtool

Sitecore bevat een vernuftige campagnetool: het Sitecore Experience Platform. Hiermee kan je alle content (nieuwsbrieven, de website en bijvoorbeeld social media) volledig op elkaar afstemmen en elkaar laten versterken. Over alle kanalen heen is personalisatie mogelijk en je kunt eenvoudig geautomatiseerde campagnes opzetten.

Onze Sitecore cases

Proud Nerds ontwikkelde voor diverse klanten websites op basis van Sitecore. SNP en Pluryn onder andere.

 

  • SNP organiseert avontuurlijke natuurreizen. De website is essentieel voor het succes van hun business. Met Sitecore hebben ze uitgebreide mogelijkheden om hun doelgroepen optimaal te bedienen.

  • Ook de corporate website en diverse satellietwebsites van Pluryn draaien in Sitecore. Allemaal in een systeem. Wel zo handig.

Aan de slag met Sitecore?

Wanneer Proud Nerds een Sitecore website oplevert, komen we graag een demonstratie geven van alle mogelijkheden. Op die manier krijg je een goede indruk van de veelzijdigheid van Sitecore. Extra uitleg of cursussen nodig? Informeer gerust.  

Sitecore site

Interesse?

Ons team staat te springen.

Proud Nerds is jouw partner in Sitecore.

211019 0702 211019 0702
211019 0702