Cases   Proud Nerds
Pluryn Header Pluryn Header Pluryn Header

we are _

Pluryn

jumping arrow
Pluryn

Over Pluryn

Pluryn is een zorginstelling voor mensen die meerdere zorgvragen hebben. De organisatie maakt zich hard om iedereen zoveel mogelijk mee te laten doen in de samenleving. Die ambitie maken ze online al waar. De corporate en diverse andere websites die Proud Nerds ontwikkelde, helpen cliënten en hun omgeving snel de antwoorden te vinden die ze zoeken. Als digitale partner ontwikkelde Proud Nerds bovendien de app ‘Mijn adviesrecht’ om bewoners een stem te geven in de besluiten over hun woonvoorzieningen.

Pluryn Intro Img.Png
Pluryn Intro Img.Png Pluryn Intro Img.Png

CHALLENGE: Drempels weg en privacyvriendelijk

Drempels wegnemen is het toverwoord in alle online uitingen en digitale middelen van Pluryn. Ook als je een beperking hebt -of die nu auditief, visueel of motorisch is- wil Pluryn je onbeperkt toegang geven tot alle beschikbare online informatie.

Daarnaast heeft Pluryn te maken met medische gegevens en speelt medische wetgeving dus een belangrijke rol. Zo kan een ‘eenvoudig’ formulier op de website ingewikkelde beslisbomen behelzen, waarbij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) nog eens extra uitdagingen opwerpt. Allemaal complexiteit waar we de gebruiker niet mee lastig willen vallen.

PROUD: Websites voor Pluryn

Trots, dat zijn we absoluut. Op het feit dat de zorggroep Proud Nerds echt beschouwd als zijn digitale partner. De mensen van Pluryn zetten zich dagelijks in om de wereld van hun cliënten te vergroten. En daar maakt ook de digitale wereld onderdeel van uit. Daar helpen wij ze graag bij.

We zijn trots op de vele online klantoplossingen die we al voor Pluryn ontwikkelden. De corporate website is er daar één van. Na een uitgebreide interne analyses en het opstellen van persona’s en klantreizen, stelden we een contentstrategie op. Die resulteerde in de website www.pluryn.nl. De nieuwe site betekende een verbetering van vrijwel alle KPI’s. Bezoekers vinden eenvoudig en sneller waar ze naar op zoek zijn en de gebruikerservaring is ongeëvenaard.

Toegankelijk voor iedereen

De website is toegankelijk voor mensen met een beperking. Onder meer doordat we duidelijke, grote iconen gebruiken en de mogelijkheid hebben ingebouwd om tekst voor te laten lezen, of een groter lettertype te hanteren.

Satellietwebsites

Naast de corporate website heeft Proud Nerds tientallen andere websites voor Pluryn gebouwd. Sites die unieke content bevatten over specifieke initiatieven van Pluryn. We maakten onder meer:

DIGITAL: Alles vanuit één systeem

Alle websites en applicaties zijn met één Enterprise content managementsysteem te onderhouden: Sitecore, een platform met ongekende mogelijkheden. Sitecore stelt ons in staat om eenvoudig allerlei koppelingen met andere systemen te maken en complexe aanvraagformulieren toegankelijk te maken. En natuurlijk is het voor de medewerkers van Pluryn prettig dat ze maar een systeem hoeven te kennen om alle apps en websites te beheren.

Pluryn Samen Werken
Pluryn Samen Werken Pluryn Samen Werken
Finish

Digitale partner

We mochten al vele mooie producten ontwikkelen voor Pluryn. Als digitale partner van Pluryn kunnen we een bescheiden bijdrage leveren aan wat de mensen van Pluryn dagelijks doen: de wereld van hun cliënten groter maken. Bij elke online uitdaging denken wij graag met ze mee…
Contact

Meer weten over deze case?

We vertellen je er graag alles over