iSupply

Unieke software

iSupply biedt unieke software die de hele supply chain van maatkleding beheert. Van bestelling in de winkel tot levering van textiel aan de fabriek. Proud Nerds maakte deze software en blijft het steeds verder ontwikkelen. Al 544 winkels in 23 landen gebruiken iSupply!

isupply1
isupply1 isupply1
iSupply-tool

Unieke bestellingen

Wat het bestellen en maken van een maatpak bijzonder maakt, is de overweldigende hoeveelheid keuzes die een winkelier én de consument heeft. Elk kledingstuk is potentieel uniek, met eigen stoffen, kleuren, garen, knopen, afmetingen en afwerking. iSupply maakt het voor winkeliers mogelijk om een bestelling direct bij de fabrikant in te voeren. De tool kent de actuele voorraden en verwerkt dus niet alleen een order, maar geeft ook aan of de bestelling überhaupt mogelijk is. Een unieke tool dus!

isupply3
isupply3 isupply3
Nieuwe feature

koppeling met andere tools & applicaties

Onlangs heeft Proud Nerds een belangrijke nieuwe feature aan de tool toegevoegd.
Het is nu mogelijk externe software, zoals een webshop, bodyscanner of eigen orderintakesysteem te koppelen. Voor retailers betekent dit dat ze gegevens maar één keer hoeven in te voeren.

isupply4
isupply4 isupply4
Meer weten?

Neem contact op

Onze Proud Nerds staan voor je klaar om samen jouw uitdagingen te bespreken en te kijken naar oplossingen op korte- en lange termijn.